sohbet odaları

Ts3 Kişi Sayısı Sabitleme

Sn0bzy

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
0
93 Aydır Üye
Merhaba,

Arkadaşlar acil yardım lazım. Ücretsiz anında aktivasyonlu bir teamspeak sunucu oluşturma sitem var. Fakat bugün fark ettim ki bu sistemi ya kapatacağım yada düzenleme yapmam gerekli.

Düzenlenmesi gerekenler;
1- Sunucu sistem üzerinden istenilen slot sayısında oluşturulabiliyor. Scriptin ayarlanması.
2- Oluşturulan sunucuların kişi sayılarını sunucuda yetkisi olanlar yükseltip azaltabiliyor. Bu Slot site üzerinde oluşturulduğu gibi kalmalı.

Şuanlık sorunlar bunlar.

Yardımcı olana 512 kişilik TeamSpeak sunucu veriyorum. SİSTEM AKTİF OLDUĞU SÜRE BOYUNCA HİÇ KAPANMAYACAK!

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.