İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TTnet 8mbit bağlantı

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
TTnet sağolsun 8mbit bağlantı çıkardı bende hemen ne güzel hızlanalım diye arttırdım limiti, hız testine giriyorum hiçbirşey çalışmıyorken 3mbit bile çıkmıyor :p sağol ttnet
94919962.jpg

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Herkesi mi çıkardı, nasıl yani, hızımız kaç bizim, herkesi mi çıkarttı?

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Yani ttnetin aboneliklerinde en fazla 4mbit bağlantı vardı ya, şimdi 8mbit bağlantı türü çıkardı, bende buna abone oldum ama bağlantı hızım çok düşük demek istiyorum

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Teşekkürler, heyecanlandım bir an, demek istediğini anladım da beni öbür tarafı alakadar etmişti ilk bakışta :)

BordoMavi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@osahin
Buna benzer bi sorun benimde başıma gelmişti. 2mbit ten 4mbit e yükselttirmiştim fakat telekomun bölgeye döşemiş olduğu kablolar 4mbit hıza erişmesine izin vermiyordu ve bağlantı hızını haber vermden 2mbit e düşürüp 2 ayda 4 mbit hat parası almışlardı :D tabi bundan haberimiz yoktu. bence telekomla bir görüş aynı sorun sendede olabilir.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Kablo değilde telekomun santralinde bir cihaz var router görevi görüyor o cihazla ilgili problem bunlar eski cihazlar özellikle çok problemli belki 100 defa şikayette bulunduk ama yok takmıyorlar... Olacak sağlam avukatın basacaksın bunlara tazminat davasını bol bol :p

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Santrale olan uzaklık, hat kalitesi vs. sebebiyle olabilir. Donanımhaber'de normal değer gösteren 8mbit testleri vardı.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
444 0 375'i arayarak sorununuzu iletebilirsiniz. Umarım işi bilen anlayışlı birileri çıkar karşınıza, ben daha hiç denk gelmedim de :D

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ben onları biliyorum onlarca defa aradım, bilgisayarın yanındamısın modemin ışığı yanıyormu, bekle babam bekle... :p

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ben onları biliyorum onlarca defa aradım, bilgisayarın yanındamısın modemin ışığı yanıyormu, bekle babam bekle... :p

Reset atmayı unutma :p , 444 0 375 deki diyalogları yazmaya kalksa biri güzel bir komedi türünde kitap çıkartır.

osahin ; senin sorunun büyük ihtimalle routerdan kaynaklı. Portların hepsini değişmeyebilirler ama yüksek kapasite band veren portta vardır ellerinde. Bence repörtitörün telini bul sonrada repörtitörün kafasını şişir biraz.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Telekomdakileri iyi tanıyorum, oda şikayetçi bu bölgeye bu yetmiyor yukarılara şikayet edelim diyor zaten santralle ilgilenenler santral şefleri tanıdık yani kendi ağızlarıyla söylüyorlar... Ama yeni cihaz göndermiyorlar yukarıdan...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.