İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TTNET PlayStore Yaz İndirimleri Başladı !

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Nisan 2013
Mesajlar
523
Reaction score
0
TTNET'in dijital oyun mağazası Playstore'da oyun sevenleri yeni indirimler ile şaşırtmayı hedefliyor . PlayStore SimCity, NBA 2k13, Batman: Arkham City, Splinter Cell ve Alan Wake benzeri pek çok oyunda indirim olanağı sağlıyor.

TTNET'in dijital oyun mağazası Playstore, efsane oyunları değişik indirimlerle oyun sevenlere sağlıyor. Kampanyanın devamlı güncellenen kataloğunda değişik oyunlarda yapılan indirimler, 12 Ağustos 2013 e kadar devam edecek.

Playstore'un indirimleri pek çok popüler oyun için geçerli olacak. "SimCity", "NBA 2k13", "Batman: Arkham City, gibi oyun sevenlerin vazgeçilmezi popüler oyunlar, Playstore'un Ramazan indirimlerinden sadece birkaçı.

Oyunsevenler Ramazan ayına özel, heyecan verici indirimleri kaçırmamak ve kampanyaya yeni eklenen oyunları bilmek için bu bağlantıdan Playstore'a ulaşabilirler.

Playstore'daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore'un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.
 

Sahaf

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Haziran 2012
Mesajlar
14
Reaction score
0
Teşekkürler haber için. Steam ile kıyaslanmasına çok karşıyım ben. Aylık internet faturama 3-5 liralık taksitler olarak yansıyor ve farketmiyorum bile öderken. Kredi kartı kullanmayanlar için ideal.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst