İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TTNET SMS Fatura Bilgilendirme Uyanıklığı ile Nasıl Para Kazanıyor

OsmanAtabey

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Mart 2005
Mesajlar
922
Reaction score
4
TTNET uzun süredir E-Fatura hizmeti adı altında ADSL abonelerini telefon ile arayıp “Ağaçlar kesilmesin ve Doğaya katkıda bulunun” şeklinde bir yalan ile normal posta ve kağıt kullanarak gönderdiği faturalarını SMS veya E-posta ile kullanıcılarına göndermeye çalışıyor. Kendi müşterisinin sorunlarını çözmek için uğraşmayan bir şirketin doğayı düşünebildiğine nasıl inanabilirsiniz ?

Telekom alt yapısını elinde bulunduran bir şirket SMS ve E-posta için hiçbir ücret ödemez. Böylelikle milyonlarca telefon ve internet kullanıcısı olan bir şirketin fatura masrafını SMS veya E-posta yoluyla bedavaya getirerek kazanacağı parayı siz düşünün.

TTNET ‘in verdiği hizmetlerin hiçbiri müşteri memnuniyeti üzerine kurulu değildir.İnternet üzerindeki açılmış milyonlarca şikayet konusu ve açılan onbinlerce dava buna bir örnektir. Yabancıların satın aldığı bu şirket, sadece müşterilerinin üzerinden nasıl daha fazla para kazanırım mantığı ile hareket etmektedir.

Faturalarınızı normal posta yoluyla isteyerek bu şirketin sizi daha fazla kullanmasına ve aldatmasına izin vermeyin.

Dökümanı Hazırlayan : Osman Atabey & www.TcpSecurity.com
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
Öncelikle "Ağaçlar kesilmesin ve Doğaya katkıda bulunun" kısmı yalan değil tamamen doğru. Hatta eksik bile söylemişler. Faturanın elektronik ortamda gelmesi ilk değil. Bankalar bunu neredeyse on yıldır yapıyor ve amacının tabi ki doğayı korumak olduğuna bende inanmıyorum. Ancak biz evrakları elektronik ortamda istersek doğaya katkı sağlamış oluyoruz bir şekilde. Yani pireye kızıp yorgan yakalım olayı senin dediğin. Gerek yok yalandan gaza gelmeye.

TTNet çok sevimli bir şirket değil bende aynı düşünüyorum. Haftada bir kaç kez kampanya için arayan, aramayın diye çok ters konuşmama rağmen bu ısrarı hep sürdüren, imzam olmadan adsl bağlantımı iptal eden, bunun için kurum içinde şikayet dilekçesi ile sonuç almak isterken evrakları ortadan kaybeden, ücretsiz tonla numara varken müşteri hizmetlerini illa 444 lü numaradan aranılmasını isteyen, telefon zorunluluğu ile internet kullanırken telefonla hiç konuşmadan gelen 15 tl faturaları yalın internete sabit ücret olarak ekleyen, e-fatura başvurusu ardından hala posta yoluyla fatura gönderen bir firmadır kendileri.
Bunları bir yıl öncesine kadar hep yaşadım. Belki değişmiştir durum bilemem. Superonline fiber kullanıyorum rahatıma bakıyorum.
 

OsmanAtabey

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Mart 2005
Mesajlar
922
Reaction score
4
TTNET öyle bir iş yapıyor ki mantıkla düşünen insanları bile duygusal düşünmeye sevkediyor. Bu şekilde siz doğa mı önemli yoksa postayla kağıt mı önemli derken TTNET gibi uyanık şirketler parayı götürüyorlar.

Herkes fikrinde özgürdür. Ben sadece TTNET adam olana kadar herkesin faturasını posta yoluyla almasını öneriyorum.
 

BLadeCombat

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Aralık 2010
Mesajlar
168
Reaction score
1
osman arkadaşıma katılıyorum TTNET Yüklü miktarda paraları götürüyor
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst