İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TT'ye giren konuları tweet atacak program veya uygulama

ThreeG

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2009
Mesajlar
12
Reaction score
0
Konum
İzmir
Merhaba arkadaşlar belirlediğim bir hesap tt ye yeni konu girer girmez tweet atacak şekilde bir uyguluma veya program yazabilecek var mı ?

mesela "forum.iyinet" tt ye girdiğinde hesap şu şekilde bir tweet atacak "forum.iyinet" 8.sıradan twitter türkiye gündeminde. (05.15)

buna ek olarak buna bide o an kaç adet tweet atıldığını ekleyebilirseniz şahane olur örnek olarak "forum.iyinet" 1850 tweet ile 8.sıradan twitter türkiye gündeminde. (05.15)

iletişim için yigitcan_ozkaynak[at]hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
 

netster

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Eylül 2004
Mesajlar
445
Reaction score
24
Konum
Ankara
Bunun için bir uygulama yazmanız veya yazdırmanız gerekiyor , twitter öyle basit curl sorguları ile giriş izni vermiyor. Oauth ile giriş yapıp , api aracılığı ile trend topicleri sorgulayıp yine api aracılığı ile post yapmanız gerekiyor.

Ayrıca twitter benim 2 uygulamama yazma iznini 2 gün geçmesine rağmen vermedi. Sadece okuma izni veriyor bu da status güncellemeyi engelliyor.

Örn :

PHP:
Array ( [request] => /1/statuses/update.json [error] => Read-only application cannot POST )
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst