Tüm GoDaddy Promosyon Kodları ve İndirim Yöntemleri Burada

0
Onaylı Üye
Üye
Az önce .com için kullandım
HASH3 renew de domain başı 2$ indirim

1
Onaylı Üye
Üye
It's almost time for the big game. But before you settle in for football, food and fun, be sure to enjoy SUPER SAVINGS at GoDaddy.com®. During our pre-Super Bowl® sale, you can save BIG on everything you need to create a presence on the Web. Domain names, hosting, email and MUCH MORE!

Act before midnight February 4, 2007, and SAVE 15% off your order!*
PLUS, get NEW! Online Photo Filer, FREE with every domain name you purchase!

Online Photo Filer is the new, easy way to share, print and manage your photos online, and provides login-free photo sharing for friends and family - and it's FREE with your domain purchase. So treat yourself to "super" sized 15%* savings. Order online at GoDaddy.com or call 480-505-8821 and use gdm0211 to save. But this offer expires February 4, 2007, so don't wait!

0
Onaylı Üye
Üye
Act now and save BIG on .NET Domains —
register or transfer for $8.99 ONLY $4.99/year*!
Place offer code gdm0132e in your cart when you order to save!

0
Onaylı Üye
Üye
Indirim Kodu: gdm0224d
Indirim Orani: $50 ve ustundeki alimlarda %15
Son Kullanim: 28 Subat

0
Onaylı Üye
Üye
yenilemeler işe yaracak .com, .net, .org için bildiğinizi kuponlar varmı ? bildiklerimin süresi dolmuş :)

0
Onaylı Üye
Üye
Ya bu kupon kod vs legal mi?
Yani bunları godaddy umum içinmi dağıtıyor yoksa bir kişiye veriyor crack gibi dağılıyormu?
bu kod kupon ne iş hiç bir bilgim yok .Kısaca nedir acaba .
saygılar..

0
Onaylı Üye
Üye
Kuponlar legaldir, genel kullanim icindir. Rahatliklar kullanabilirsin. Odeme ekranina geldiginde kupon kutucuguna yazdiginda ilgili indirimi saglar. Genellikle domain yenileme islemleri disinda bircok islemde gecerlidir.

0
Onaylı Üye
Üye
buna inanmak gerçekten zor ve güzel.Şimdi ben türkricaretle çalışıyorum ek gb başına bilmem kaç para ek subdomain başına şu vs vs
derken godaddy de bu kuponlarla karşılaştığım saniyelerde godaddyden hosting almaya niyetlendim bi fiyatlarına bakmak istedim 8 tane ücretsiz hostinginiz var dedi.birini aktive ettim ancak küçüktür dedim fakat parayla aldıklarımdan bile büyük bu nasıl olur.Acaba bilmediğim dezavantajları mı var yoksa biryerden kaz çıkacak tavuk mu veriyor ?

0
Onaylı Üye
Üye
Godaddy'den domain almani tavsiye ederim. Hosting konusunda bazi kisitlamalari var. Alan ve band genisligi olarak sorun yok, ama islevsel degil. Hosting'i baska yerden alabilirsin.

0
Onaylı Üye
Üye
tamam şimdilik şu bedava olanları kullanmak istiyorum.Bu sayede mssql yi panellerini kullanarak öğrenmek istiyorum.Ya panellere bayıldım.İzafi şuna başvur açılsın buna başvur böyle olsun şeklinde değil.İstediğim şekilde değiştiriyorum.Bu bilene normal gelebilir ancak gözümü tt de açtım bana tuhaf geliyor.
Bu arada işlevsel derken çok önemli sıkıntıları yoksa bu kadar alan ve band bana çok bile diğer dezavantajları belki benim için gözardı edilebilir (mi ) .Bir iki örnek verebilirsen çok faydalı olacak.
Teşekkürler..

0
Onaylı Üye
Üye
Turkticaretle kiyaslandiginda zaten mukemmel denebilir:)

0
Onaylı Üye
Üye
Vay be :) Demekki daha işlevseli bile var öylemi :D
Bir ara bundan bıkarsam onlarıda araştırırım.Şu bedava olayına ve paneline bayıldım.Her işi kendim yapabiliyorum..Valla harika çok teşekkür bilgiler için ..

0
Onaylı Üye
Üye
Turkmucit kaç gb alan ve bw sağlıyorlar bu ücretsiz hosting paketlerinde benim de 9 tane gösteriyor :S

0
Onaylı Üye
Üye
Ücretsiz olarak aldığımız hostu ne kadar süre kullanabiliyoruz?

Geri