İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Duyuru Tüm İyinet Üyelerine !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
İyisiyle kötüsüyle aranızda 8. ayımı bitiriyorum. Bu zamana kadar benimde şikayetçi olduğum yöneticiler oldu. Tüm üyelerin de oluyordur. Dört dörtlük bir yönetim bulamazsınız hiçbir yerde. Hepimiz insanız hata yapabiliriz. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarmaktır. Ben kendi adıma her zaman çıkarmışımdır. Çok uzatmadan konuya gelmek istiyorum.

İyinet'ten ayrılan bugüne kadar birçok kişi oldu. Daha da olacaktır. Gidenlerin yerine yenileri de gelecektir. Bu hep böyle olmuştur. Eif'in ayrılmasına biz de çok üzüldük. Fakat kendi kararıdır saygı duyuyoruz. Geleceğini ve yardımda bulunmaya devam edeceğini ümit ediyoruz. Çünkü karşılıksız paylaşım yapan ender kişilerdendir kendisi.

Yarın bende gidebilirim, Calvin'de gidebilir, Loi'de, depresan'da. Fakat bizler gidiyoruz diye, bizleri seven üyelerin gitmesi de çözüm değildir. Bu zamana kadar karşılık beklemeden bişeyler yapmaya çalıştık. Keşke herkes böyle olsa da, iyinet bu tarz eleştirilere maruz kalmasa. Yani iğneyi kendinize, çuvaldızı bizlere batırın lütfen.

Bir diğer konu, buradan ekmek yemiş kişilerin, işleri azaldığında burayı karalamaları. Bugüne kadar bana gelen her özel mesaja cevap verdim. Cevap vermediğim bir kişi varsa bu konu altından yazsın lütfen. Sitede bulunduğumuz süre içerisinde, herkesin sorunuyla, bilgimiz dahilinde ilgilenmeye çalıştık. Fakat bazı arkadaşların NANKÖRLÜK etmesi gerçekten ayıptır. Dolandırıcılara göz yumduğumuz söylenmiş. Bu ne demektir. Bizlerde dolandırıcıyız demektir. Allaha şükür boğazımızdan haram lokma geçmedi. Geçenleri de hep kınadık. Bize bunu söyleyen adamda Allah korkusu yoktur demektir. Allah korkusu olmayan adamla da benim işim olmaz. Bunları yazan kişi kendisini biliyor. konuyu okuyunca gelip buraya da yazar zaten. Burdan gitmesinin asıl sebebi, kendi sitesine üye kazandırmaktır. Ben ayrılıyorum diye açtığı konuda bile, sitesine davet etmiştir. Normalde süresiz uzaklaştırma cezası verilmesi gerekiyor. Fakat insanlık dersi veriyorum. Umarım anlar.

Çok uzun bir yazı oldu kusura bakmayın. Fakat son günlerde konuşulanlardan, açılan konulardan sonra böyle bir yazı yazmak şart oldu. İyinet'i karşılıksız seven herkes burada olmaya devam edebilir. Yarın ben de ayrılabilirim. Fakat iyinetin, karşılıksız seven üyelerine ihtiyacı var. Bunu unutmayın lütfen. Saygılar..
 

neoorog

1
İyinet Üyesi
Katılım
11 Şubat 2008
Mesajlar
812
Reaction score
19
iyinet'in sahibi kim şimdi ?

site bir satıldı bir daha düzen tutmadı.
 

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306
Bu açıklama gerçekten gerekiyordu :)
Umarım gidenler geri gelirler..

İnşallah..Bizim de temennimiz bu yönde.

iyinet'in sahibi kim şimdi ?

site bir satıldı bir daha düzen tutmadı.

İyinet'in sahibi şu an Calvin. Yeni bir tasarım, yenilikler çok yakında..


İyinet olağanüstü kalitesiz.

Aslında yorumunu kaale bile almam fakat yinede yazayım. Daha önce bu tarz yorumların için çok uyarı aldın biliyorsun. Ama yine de sorayım. Madem bu kadar kalitesiz burada işin ne?
 

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Temmuz 2011
Mesajlar
2,401
Reaction score
21
Konum
Türkiye
Eif'i severdim ama kendi kararı saygı duymak gerekir.
İyinet umarım tam kadrosunu biran önce tamamlar.
İyinet zamanla yükselecektir.
 

Nightwall

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Ekim 2011
Mesajlar
332
Reaction score
23
"İyinet'i karşılıksız seven herkes burada olmaya devam edebilir." peki sen karşılıksız mı seviyorsun şu anda?
 

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Katılım
14 Şubat 2009
Mesajlar
9,780
Reaction score
306

Şimdi güzel kardeşim. Oku yeniçeri yerine , bak hocam burda yazılmış demen daha uygun olurdu. Emrivaki hareket etmem hiçbir zaman bunu söyliyeyim.

Arkadaşın yazdığı yazılar kısmen doğrudur ( Benim hakkımda ). Ben co-admin olduğum için savunmuyorum burayı. Zamanında birçok şey öğrendim burdan. En başta Eif sayesinde.

Eğerki dolandırıcılara göz yumuldu yerine, daha uygun birşey yazsaydı bende daha uygun bir cevap verirdim. Fakat böyle bir tabir kullanılıyorsa, buna ben de dahil tüm yönetim zan altında bırakılmıştır. Hakkımda söyledikleri için teşekkür ederim. Kimsenin kötülüğünü düşünmedim bugüne kadar. Yönetimden bazı arkadaşlarla aramızda anlaşmazlık oluştuğu için kısa bir süre bıraktım. Sonra anlaşmazlıklar çözümlenip geri geldim. Gelişimden rahatsız olan varsa şimdi söylesin.

Themaniac ile konuştuklarımız aramızda kalıcaktı. Fakat gördüm ki en ufak bir takışma da ortaya dökmüş. O zaman şöyle diyeyim. Kendisi bana " Aramızda her zaman yerin var " demedi. " Benim sitemde mod olurmusun " dedi.

Ayrıca ben kendisine hakaret etmedim. Yaptığı yanlıştır. İyi yada kötü, buradan birçok şey öğrendik. Ufak bir olumsuzlukta kötülemek delikanlılığa yakışmaz. Dediğim gibi yarın bende gidebilirim. Fakat gittiğim de asla iyineti kötülemem. Aziz Yıldırım hata yaptı diye Fenerbahçe kötü mü oldu? Tabii ki hayır. Yöneticiler hata yaptı diye, iyinet kötü olamaz. 10 yıllık mazisi olan bir site bu sözleri hak etmiyor.

Daha fazla uzatmanın anlamı yok. Öyle yada böyle bu site yayın hayatına devam ediyor. Site sahibi yada yöneticileri kötü diye siteyi kötülemeyelim. Tek istediğim budur. Ayrıca kimseye dolandırıcı damgası vurmayalım. Aksi ispatlanana kadar herkes masumdur. Bunu sakın unutmayalım.
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
253
burayı sevmeyenler adam akıllı yazsınlar, iki cümle konuşup tartışma çıkarmayın. yeniçerinin dediği gibi ticaret yapamayan gidiyor ve karalama yapıyor. kimler geldi kimler geçti. bu hep böyle olacaktır. iki satırlık adamlara göre değil iyinet, ya varsınızdır ya yoksunuzdur. iyineti sevmeyenler varsa forumu hemen şimdi terkedebilir.
 

supheli

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mart 2011
Mesajlar
864
Reaction score
5
Konum
Ankara
Eif de insandı elbet yeri doldurulur.Yeter ki birşeyler paylaşmaya ve birşeyler olmaya niyetiniz olsun.Tamam çok iyi işler başarmıştır doğrudur ama forumun kalitesini bir insana bağlamak sizce ne kadar doğru?
 

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Kasım 2004
Mesajlar
7,485
Reaction score
63
Konum
Antalya
Başka forumlarda konuşuluyor olmamız çok güzel.
Kendi çalıyor kendi oynuyor hesabı.
:elleme

themaniac sınırsız olarak uzaklaştırıldı,bu mesajı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederim.

-

İyinet her zaman inişli çıkışlı oldu.Yıllardır böyle devam ediyor.Her zaman yönetim eleştirildi,yönetimden ayrılanlar oldu.
Ama yok bitti,yok kapandı,yok artık girmiyoruz diyenler 2 ay sonra tekrar geldiler.
İyinet aşkı böyledir.
 

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Nisan 2010
Mesajlar
2,895
Reaction score
36
1 ay içinde ne değişti de böyle saygısızca cümleler yazmaya başladınız burada? Unutmayın buradan para kazansanız da kazanmasanız da bir çok şey öğrenmişsinizdir muhakkak. Şimdi 1-2 kişi ayrıldı diye kendinizden büyük insanlara karşı böyle cümleler kuramazsınız. Eif konusuna gelince, bence onun yeri kolay kolay doldurulamaz, umarım geri döner iyinete bir an önce...
 

Caesar

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Haziran 2006
Mesajlar
1,894
Reaction score
7
Nereye gidiyorsunuz kızlar karpuz kesecektik daha?
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
253
konu kilitlendi ama yazmak istedim
iyinet hakkında orda burda konuşupta ertesi gün iyinete sığınan insanlar görüyorum, işte bunlar beni çok rahatsız ediyor. iyinet candır. kopamazsınız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst