İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tüm kelimelerinde ilk sayfada hatta ilk üçte olan adsense gelirli dizi sitesi

grcft

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Aralık 2014
Mesajlar
50
Reaction score
0
Konum
çanakkale
Site adresi: homofisizle.com
Site için istenen fiyat: 750 TL
Sitenin aylık getirisi: İlk yirmi gün sonunda adsense kazancı 30 liraydı. Şuan hangi gmail'den kaydolduğumu unuttuğum için net geliri bilmiyorum ama tahmini aylık kazancın 70-80 TL olduğunu düşünüyorum. Anahtar kelimelerde ilk sıralara geldiğim için son on gün içinde ilk yirmi günden daha fazla organik ziyaretçi aldım.
Sitenin açılış tarihi: 20 Kasım 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi
Günlük hit sayısı: 300-500
Ziyaretçi kaynağı: 81,5 Google

Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 ay 8 gün
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site tüm içeriğiyle birlikte satılıktır.
Banlı olduğu sponsor var mı: Banlı olduğu sponsor yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Banlı olduğu arama motoru yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Herhangi hukuki işlemi yoktur. TV8'den ötürü sıkıntı yaşayacağınızı düşünmeyin. Gerek tv8 gerek mint hesaplarıyla twitter üzerinde ilk günden beri etkileşim üzerindeyim.

Site tasarımında istenilen değişiklikler alıcının istediği doğrultusunda ücretsiz olarak yapılır. daily'den facebook'a kadar tüm sosyal medya hesapları satışa dahildir. İstenilirse aylık 100 TL karşılığında içerik eklenmeye devam edebiliriz.

Foruma üye olmayanlar için iletişim: [email protected] - 533-26.26x435

Site tüm anahtar kelimelerinde birinci sayfada hatta ilk üçte yer almaktadır. Elimdeki siteleri birer birer satıyorum. Az önce açtığım satılık yemek tarifi sitesi isimli konuyu görmüşsünüzdür. Eğer görmediyseniz lütfen konuyu inceleyin. Siteleri satmamın nedeni internet işleriyle ilgilenen bir şirket oluşturmak için sermayeye ihtiyacımın olması. Bir kaç örnek vermek gerekirse...


 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst