valla usta hazırlıyorum liste baya kabarık ama şunu belirtmek istiyorum bu scriptler lisanslıdır ve asla bir türk coderımızın ürünü yoktur amacımız yabancılardan alarak daha ucuza satmak bu hizmetin arkasında lütfen okuyan arkadaşlarımız art niyet aramasınlariyinetadmin' Alıntı:Bence isimlerini ve islevlerini yaz, kesin isteyen olur.
ryden' Alıntı:valla usta hazırlıyorum liste baya kabarık ama şunu belirtmek istiyorum bu scriptler lisanslıdır ve asla bir türk coderımızın ürünü yoktur amacımız yabancılardan alarak daha ucuza satmak bu hizmetin arkasında lütfen okuyan arkadaşlarımız art niyet aramasınlar
ryden' Alıntı:valla usta hazırlıyorum liste baya kabarık ama şunu belirtmek istiyorum bu scriptler lisanslıdır ve asla bir türk coderımızın ürünü yoktur amacımız yabancılardan alarak daha ucuza satmak bu hizmetin arkasında lütfen okuyan arkadaşlarımız art niyet aramasınlar
ReferXchange' Alıntı:Listeyi tabii ki hazırayabilirsiniz daha sonra.
ama konunun lisanslı prohramların satışına ait olduğunu iddia ediyorsanız
bize hemen 1-2 örnek verin(web sitesi program adı vb.) ve hangi sıfatla bu satışları yapacağınızı da belirtin lütfen. Aksi takdirde konuyu sürdürmenize izin verilemez
saygılar
ReferXchange' Alıntı:lisanslı ise türk coderların programları da olmalı, onlar da indirimle programlarını tanıtmış olsunlar
yani açıkça çalıntı oluyor işte. Buna izin verilen çok iyi forumlar var fakat burada izin verilmiyor.
lütfen vazgeçin, ya da açıklama yapın ,(cevap için tartışmak için birşeyler yazmanızı değil konuya açıklık getirmenizi bekliyorum ki konuyu açık tutabileyim..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.