İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Tüm Sitelerimi Satıyorum | Aciliyetten Dolayı | Video , Müzik Siteleri İsteyenler Gir

https

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi : bolumseyret.com
Site için istenen fiyat 150 TL
Sitenin aylık getirisi: Reklam var ama bir kazanç çalışması yapılmadı
Sitenin açılış tarihi: 63 gün oldu
Kategori, sitenin içeriği nedir: video, dizi,televizyon showları
Günlük hit sayısı, kaynak link: 50-60 arası maç günlerinde 300-500 arası.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 aylık , PR2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik satılıktır.
Hosting dahil midir: 1 ay idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet, wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:hayır yok

Özel Ddizi botu vardır. , Özel tema vardır.
2 aylıktır.PR2 değerli 14k backlinki ve 23k indexi mevcuttur.735k Alexa'ya mevcuttur.Link çalışması yaptırıldı.Şuanda da Türkiye'de çok iyi yerde bulunan bir sitede de aylık oalrak linki ekli.Sfırı lınk cıkısı vardır.

Site adresi : kotkafa.com
Site için istenen fiyat 150 TL
Sitenin aylık getirisi: reklam konulmadı,adsense zamanında ayda 15 dolar getirisi vardı.
Sitenin açılış tarihi: 4 aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: video, dizi,sinema,güncel
Günlük hit sayısı, kaynak link: ilk zamanlar 400'tü.İlgilenmeyince 50-100 arası oldu.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 aylık , PR2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik satılıktır.
Hosting dahil midir: 1 ay idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet, wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:hayır yok

ilk başlarda özgün yorum yapıp açtığım ayda 15 dolar kazanc sağladığım bir sitedir.sonra hit amaçlı dızı vs koydum.İstenirse silinebilir.Çünkü pek fazla illegal ıcerık yok .Adsenseye uygun oldumu tekrar kazanc saglar.560k Alexa, 15k İndex ve 10k Backlınk vardır.Güncellıgı oldumu Alexa düşüyor.100 yazı ıle alexayı 400k yapmıstım.

Site adresi: muzikmix.net
Hemen Al:150 TL. Az Biraz Pazarlık Payı Var
Sitenin açılış tarihi:17.01.2010
Kategori, sitenin içeriği nedir:müzik dinleme
Günlük hit sayısı, kaynak link: ilgilenilmedi
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Pr 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:evet
Hosting dahil midir: Hayır Tasıyana Kadar İdare ederm
Banlı olduğu sponsor var mı:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok

Script r10 da satılan Eşi Benzeri Olmayan Mp3 Dinle - Müzik Dinle Script'dr 2 ay önce alıp kurduk, zaten botu otomotik şarkı ekliyordu, backlink vs fazla ilgilenilmeyince hit yakalıyamadı, ilgilenebilecek birine satmak istiyorum.

Toplu olarak alındığında 400 TL 'ye vereceğim.3 aylıkta hosting ücretini karşılayacağım.Siteler arası backlink ihtiyacı sağlamak isteyen olursa alması iyi olur.Video sitesinden video sitenize film sitenize backlink kaynağı olur.

Çok acil paraya ihtiyacım var.Okul taksitimde geçikme oldu.Yani sitelerim yeni ama para sıkıntımdan dolayı satıyorum.Toplu alan olursa İstanbuldayım herşeyde yardımcı olurum.İyi forumlar dilerim.

Satıs http://www.r10.net/site-satisi/6039...i-video-muzik-siteleri-isteyenler-girsin.html

burada da vardır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.