Sunduğumuz Hizmetler;
Tasarım Hizmetleri
Web tasarım alanındakaliteli ekibimiz ile ihtiyaçlarını karşılıyoruz ! Tasarım alanında yaptıklarımız aşağıdadır.
Web Site Tasarımı
Logo Tasarımı
Maskot Çizimi
Afiş
Grafik Tasarımı
Hosting Hizmetleri
Linux - Windows hosting,reseller,vps,vds,kiralık sunucu hizmetlerimizi denemenizde fayda var !
Linux - Windows Hosting
Linux - Windows Reseller
Virtual Private Server
Virtual Dedicated Server
Kiralık Sunucu
Sosyal Hizmetler
Makale , tanıtım yazısı gibi sosyal ihtiyaçlarını karşılıyoruz !
Tanıtım Yazıları
Makale
Araştırma Yazısı
Reklam Hazırlama
Site içerik hazırlama
Site Optimizasyon Hizmeti
Sitenizde eksik kalmasın , bütün eksikleri gideriyoruz !
Baclink Hizmeti
Seo Çalışmaları
Hit kazanma için çalışmalar
Sitenizde eksikliklerin tespiti
Eksikliklerin giderilmesi
Neden TümayWeb ?
Uygun Fiyat Politikasi Uygun fiyat politikalari ile sizlere en iyi sekilde en uygun fiyata en iyi hizmeti vermektedir. Piyasa standartlarinin altinda hizmet vererek müsteri memmuniyetinin ilk basamagini tamamlayan Beyzdesign sizlere bahsettigi avantajlardan ek ücret almaksizin sizlere çalismalarinizdan sonrada hizmet vermeye devam etmektedir. Üstelik 150 TL ve üstü alisverislerinizde kargo ücretinide ortadan kaldirmaktayiz!
Hizli Teslimat Hizli teslimat ile rakiplerinden bir adim önde! Çalismalarinizi uzman kadro ile en kisa sürede tamamlayarak sizlere daha iyi hizmet sunmakta üstelik tüm çalismalarda çalismaniz ile ilgili duvar kagidi yada istediginiz bir duvar kagidini sizlere özel olarak hazirlayip teslim etmekteyiz. Üstelik 150 TL ve üstü alisverislerinizde kargo ücretinide ortadan kaldirmaktayiz!
7/24 Teknik Destek Sizleri çalismalarinizdan sonra yalniz birakmiyor! Çalismalarinizin kurulum ve diger tür destekler dahil hersekilde teknik destegi size sagliyor! Dilerseniz ürününüz hakkinda tüm bilgileri içeren bir makaleyi size ek 30 TL ile evinize kadar ulastiriyor. Üstelik 150 TL ve üstü alisverislerinizde kargo ücretinide ortadan kaldirmaktayiz!
Ofis resimlerimiz;

Referanslarımız;

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

Ofis Adresimiz
Kazım Karabekir Mahallesi