İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turbocashsurfin Sistemi 8 dakikada 10$

ParadanPara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Turbocashsurfin Nedir:Gelir payı dağıtan sitemdir. Aldığınız her paket %150 kazandırır. Sörf yaparakta kazanabilirsiniz.

Refimden üye olmak için: TurboCashSurfin

[*]20$ karşılığında 1 paket alınır.
[*]Paketin aktif olması için 25 reklam izlemeniz gerekir.
[*]25 reklam izledikten sonra paketiniz 30$ gelir getirir ve kapanır.

[*]Sörf yapmadan(reklam izlemek istemezseniz )paketiniz 6 dolar kazandırır ve kazancınız 26$ olur.
[*]Sizin yerinize başka bir üyeye reklamları izletir ve 4$ geliri sizin yerinize sörf yapan üyeye kazandırır.
[*]İsterseniz paket almadan da kazanabilirsiniz. 25 reklam izlemeniz gerekir.
[*]Her reklam 20 sn dir.
[*]Reflerinizden %10 kazanırsınız.
[*]Reflerinizden kazanmanız için hesabınızı 30$ karşılığında bir aylık yükseltebilirsiniz.
[*]Gmail e-posta adresi, gerekir. Ödeme yapmak için ve ödeme talep etmk için için Payza, Egopay

Reklam izlemede kural: Sahte tıklama yapmaya kalkışmayın hesabınız banlanır.
Reklamrı izledikten sonra doğrulama sorusu sorar. Toplama çikarma ve çarpma işleri. Örnek: 4x5=? 20 yirmi yazdığınızda izlediğiniz reklam onaylanır.

24 saatte bir ödeme yapacak olan sistemi şuanda deniyorum. Henüz bir çekim yapmadım.

Not: Ödeme kanıtlarını ve konuyu tekrar düzenleyip bilgilendirme yapacağım. Sistem bugün açıldı. Hızlı bir şekilde kazandırıyor. Denemek isteyen arkadaşlara duyulur.

Saygılarımla
ParadanPara

Arkadaşlar Para çekme talebini 2 saat önce yapmıştım. Geldi;)
Güncelleme:25.06.2013 Saat 18:00 Ödeme Kanıtı:

kdxw.png

ParadanPara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Örnek1: 20$ 1 paket alıyorsunuz. Paketin aktif olması 25 reklam izlemek zorundanız. 25 reklamı izledikten sonra bazen hemen baze 15 dk bazen 2 saatte bazen 12 saatte 30$ olarak paket kazancı veriliyor.
Örnek-2 Eğer aldığınız paketleri izlemekle uğraşmak istemiyorsanız. Reklamını başkalarına izlettirmek için "Relaxed Position" sekmesini işaretliyorsunuz. reklamları sizin yerinize başkaları izliyor. her reklam 20 sn sürelidir 1 paket için 25 reklam izleme zorunluluğu vardır. Çok paketim olduğundan ben başkalarına izletiyorum.

Başakalrına izletilen paketlerden 26$ veriyor yani 6 $ kazanıyorsunuz. Kendiniz izlemek isterseniz 10$ kazanıyorsunuz.

Başkaların izlenemek için bıraktığı paketlerden de eğer izlemek isterseniz 25 reklamı izleyim 4$ kazanabilirsiniz. "Surf Offered " butonuna tıklayım eğer izlenecek hazır paket varsa alıp surf area butonuna tekrar tıklayıp izleyebilirsiniz.

Not: sistem şuanda yeni 2 günlük site hesap yükseltmek isterseniz 20$ yatıracaksınız. Ayrıca yükseltilmiş hesaplarda %10 ref kazancı veriyor.

Günlük çekme limiti 50$. Ödeme istedim geldiğinde yayımlarım.

Arkadaşlar Para çekme talebini 2 saat önce yapmıştım. Geldi;)
Güncelleme:25.06.2013 Saat 18:00 Ödeme Kanıtı:

kdxw.png

gokay55

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam refinden üye pldum denemek için pm ararsan sevinirim yardımcı olmak için.

ParadanPara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güncelleme:26.06.2013 Saat 12:30(Dün 2 tane ödeme almışım yeni gördüm.)
x3fu.png

ParadanPara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sistem kendine geldi.

12 saate 200$ çekmeye hazır mısınız? :)

işte kanıtı

Date
6/30/2013 4:54:30 AM
Reference Number
Fee
$5.25 USD
Transaction type
Transfer Received From
Name/Email
TurboCashSurfin.com
[email protected]
Current Status
Completed
Amount
$200.00 USD
Total Amount
$194.75 USD
Purchase Type
Service
Shipping Details
Not Provided
Note
TurboCashSurfin Withdrawal

hassanmetin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynen on numara bir sistem :D sistemi bize tanıttığın için teşekkürler :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5