İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

<< Türk Bazlı,Güvenilir,Ödeme Limiti Çok Az Olan MbtBux Açılmıştır >>

diffirent22m

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2012
Mesajlar
22
Reaction score
0
Mbt Bux Nedir?

Mbtbux sitesi İngiltere merkezi Türk yöneticileri ve Türkçe Destek Sitesi olan yeni açılmuş bir PTC sitesidir.Mbt Bux günümüzün popüler PTC(paid to click) yani tıklama başına ödeme yapan bir reklam platformudur.Kaliteli altyapısı,tamamen gerçek, kanıtlı ödemeleri,yüksek yatırımlar ve 7/24 online destek ekibi ile sizlere hizmet vermeye başlamıştır.Site dili ingilizce olup tüm dünyaya hizmet vermektedir.Siz türk üyelerimiz ve reklam verenlerimiz için ise kesinpara.com'u Türkçe Resmi Destek Sitesi yaptık.Fakat mbtbux.com da göndericeğiniz ticketler Türkçe olabilir.Türkçe ticketlarla Türk yöneticiler ilgilenmektedir.

Diğer Sitelerden Farkınız Nedir?

Alanında uzman kişiler tarafından yüksek yatırımla kurulmuştur
7/24 Destek Sistemi
Türkçe Destek Sitesi Olan Tek PTC Sitesi
Misli Ödemesi Olan Tek PTC Sitesi
Düşük Reklam Ücretleri ve Her kesime ve keseye hitap eden paketler
Yüksek Tık Başı Ücretler,Düşük Alt Limit,Kazandığınız Para Anında Hesabınızda
Tamamen güvenilir ve bugüne kadar haram para yememiş,yalancılık,dolandırıcılıkla alakası olmayan kişilerce oluşturulmuştur
Sistem yeni olduğundan üyelerin kazanmaya başlaması için demo reklamlar eklendi.Reklam verenlerin reklamları demo reklamlar kaldırıp eklenicek.


PTC Nedir?

Biraz öncede belirttiğin gibi PTC(paid to click) tıklama başı kazanma anlamına gelen tıklama başı ödeme yapan reklam sitelerine verilen isimdir.Reklam verenler gösterim ve tıklama paketlerini seçip ödeme yapıp reklamlarını yayınlayabilirler.Üyelerimiz ise reklam verenlerin reklamlarına tıklayarak tık başı para kazanabilir.Bu sayede hem reklam verenler amaçlarına ulaşarak daha fazla kitleye sahip olucaklar hemde normal üyelerimiz tıkladıkları reklam başına para kazanıcaklar.

Ödemeyi Nasıl Yapıyorsunuz?
Ödemeler için şuan Paypal ve Payza sistemlerini kullanmaktayız.mbtbux bakiyeniz ödeme eşiğine geldikten sonra ödeme talebinde bulunabilir anında paypal hesabınıza kazancınızı aktarabilirsiniz.Tüm satın alım ve ödemeler otomatik olarak hemen hesabınıza geçirilir.



MİSLİ ÖDEME Ödeme alt eşiğine ulaştıktan sonra ticket açıp misli bilgilerinizi gönderiniz.Yetkililir misli hesabınıza ödemenizi yapıcaklardır.


Size Güvenebilirmiyim?

Tüm yaptığımız ödemeler ödeme kanıtlıdır.mbtbux.com'dan "proof" 'a tıkladığınızda üyelerimiz tarafından yüklenen screenshotlu ödeme kanıtlarını görebilirsiniz.İlerleyen zamanlarda bize güveniniz daha da artıcaktır.Buna emin olabilirsiniz?

Peki Üyelik Nasıl Alıcam?

Tüm servislerden yararlanmanız için üyeliğiniz olması gerekmektedir.Üyeliği "Register" tıklayarak 10 saniyede ücretsiz olarak alabilirsiniz.Para kazanmanız için cebinizden 5 kuruş çıkmasına bile gerek yok.




Ne kadar Ödeme Yapıyorsunuz ?

★★ Click başı $0.0125 e kadar
★★ Referanslarınızın clickleri başı $0.0012 a kadar
★★ Para kazanmak için cebinizden 5 kuruş çıkmasına gerek yoktur.
★★ Instant ödeme.(paypal payza) 1$ Ödeme Alt Limiti
★★ Site dili ingilizcedir ve her türlü dildeki site kabul edilir.

Reklam Verenler:
FOR ADVERTISERS
★PTC Reklamları $ 0.35'den başlayan fiyatlarla
★Banner Reklamları $ 1.50'den başlayan fiyatlarla
★Duyuru Reklamları $5'den başlayan fiyatlarla
★Kazandığınız paraları site içi harcama yapıcağınız purchase fundsa çevirip reklamları ücretsiz olarak satın alabilirsiniz.


Türkçe Destek Sitesi

PTC SİSTEMİNE AŞİNA OLMAYANLAR İÇİN GÖRSEL TÜRKÇE ANLATIM

Referans Sistemi Nasıl İşler?
Nasıl Sisteme Üye Olurum?
Sisteme Nasıl Reklam Veririm?
Para kazanmaya başlamak
Sistem Menüsü


HEMEN PARA KAZANMAYA BAŞLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Refli Link : http://www.mbtbux.com/?ref=diffirent22m

refsiz link : www.mbtbux.com

Sistem yeni açıldığından dolayı yayınlanan reklamların sayısı azdır.Bu nedenle ilk 30 üyemize 3$ hediye edilecektir.Bu 3$ ile reklam satın almanız hem sizin yararınıza hemde bizim yararımıza olucaktır.
 

diffirent22m

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Kasım 2012
Mesajlar
22
Reaction score
0
Malesef değilim Bende bu siteye üyeyim Yeni kurulmuş bir site . Yurt dışında araştırdım. Kuranlarla ilgili herhangi bir olumsuz kayıt yok .Bu nedenle konuyu buraya ekledim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst