İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turk Digital Media

AdemSENTURK

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Temmuz 2010
Mesajlar
18
Reaction score
0
Merhabalar,

Kısaca hakkımızda bilgi vermek isterim:

Türk Dijital Medya 2008 yılında, bilişim sektörüne yayılmak ve bu global ortamda varlıklarını sağlamak, sürdürmek isteyen bireylere ve firmalara uzun yıllardır süreklilik içinde çalışan uzman kadrosuyla çözümler getirme amacıyla kuruldu.

Geniş kapsamlı hizmetlerimiz ve ürünlerimiz ile kurumsal ya da kişisel web barındırma, sunucu satış, alan adı satış ve bayilik, web tasarım, logo tasarım, script kurulum, güvenlik sertifika satışı gibi ihtiyaçlarınızı karşılayacak çözümler için sizlerin hizmetindedir. Yaptığımız AR & GE çalışmalarımız sonucunda internet ortamında gereksinim duyulan bir çok yeni projelerde yer almakta ve giderek internet kullanımına bir nebze de olsa katkı sağlamaktadır.

Hızlı, hesaplı ve güvenilir barındırma seçenekleri, alan adı kayıt, kiralık sunucu ve diğer servislerimizle tüm internet hizmetleri alanlarında kaliteli bir hizmet vermenin amacındayız.

Firmamız İstanbul/TÜRKİYE merkezli olarak kurulmasına rağmen, ayrıca Girne/KKTC'de de iş ortaüı firmalar aracılığıyla faaliyet göstermektedir. Sunucularımız ise ABD'nin en büyük, kaliteli ve son teknolojisi ile donatılmış, altyapısı son derece gelişmiş olan ve çalışanlarının profesyonelliği ile bilinen SOFTLAYER INC. Veri merkezinde barındırılmaktadır.

Sunucularımızın hepsi Quad işlemcili, 100 mbps hat çıkışına sahiptir. Dünyanın en iyi datacenter'ı olan SOFTLAYER INC verimerkezinde barındıılan sunucularımıza bir sorun halinde anında uzaktan müdahale edebilme imkanına sahibiz. (araştırmanızı öneririz). Uptime oranı en çok önem verdiğimiz husustur.
Sunucularımızda açılacak hesaplarınızın bilgileri tamamen Dünyanın lider sertifikası COMODO ev ssl ile garantimiz altındadır. Hesap açılımından sonra size verilecek olan kullanıcı adı ve şifre ile kontrol panelimizden bize ihtiyaç duymadan tüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. (Yardım için Ticket sistemimize başvurabilirsiniz.)

Hosting fiyatlarımız için websitemizi incelemenizi öneririz. Müşterilerimizin çoğu kurumsaldır. Bu yüzden bizden hosting alacak olan müşterilerimize ilk sorduğumuz soru; siteniz hek, wa rez mp 3 veya lisanssız ürün içermiyorsa size en iyi hizmeti vermeye hazırız!

Web tasarım, logo tasarım, banner tasarım, afiş veya özel tasarım hizmetimizde bulunmaktadır. Webtasarım hizmeti alan tüm kurumsal müşterilerimizin, bizim çatımız altında bulunan ve yüksek trafiği olan projelerimizde reklamlarını ve şirket bilgilerini ücretsiz yerleştiriyoruz!

Sitenizin webmaster olarak bakımını, içerik girilmesini, resim eklenmesini, ufak değişiklikler v.b gibi her türlü site yönetimi için yıllık belirli miktar karşılığında hizmetimizde bulunmaktadır (kurumsal siteler için).

Birden fazla alan adına sahip müşterilerimiz için çoklu barındırma paketleri sunuyoruz. Kontrolü tamamen sizde olan kontrol panel ara yüzü sayesinde sizde ayrı bir hosting firması gibi çalışabilir, müşterilerinize hosting kiralayıp, kontrol panel yönetimi verebilirsiniz. Üstelik bunların hepsini kısa bir vakit ayırarak kayıt olabileceğiniz sipariş sistemimizden çevrimiçi olarak yapabilirsiniz.

Türk Dijital Medya müşteriye verdiği önem ve destek sayesinde hızla büyümeye devam etmektedir. Türk Dijital Medya, memnun kalmadığınız takdirde; 7 gün içinde para iade, kaliteli hizmete göre fiyatlandırma; %100 müşteri memnuniyeti, %99.9 uptime oranı ve 24/7/365 teknik destek garantisi ile hizmet sürekliliğinin korunabileceği en uygun seviyede her geçen gün büyümeye ve gülümseyen müşteri memnuniyetini sağlamaya devam etmektedir.

Şuan yüzlerce müşterisi ile sımsıcak bir iletişim halinde olan Türk Dijital Medya verdiği sözü tutuyor. "önce güvenliğiniz, sonra rahatınız" ilkesiyle tüm müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Siz de Türk Dijital Medya ailesine katılarak bu farkı yaşayabilirsiniz.

Çözüm ortaklarımız:

Veri merkezi: Softlayer Inc.
Sunucular: Intel(R) Xeon(R) Quad İşlemciler
İşletim Sistemi: Linux - Centos 5
Kontrol Paneli: CPanel ve WHM
Domain Tescil: Directi

TÜRK DİJİTAL MEDYA
web: www.turkdigitalmedia.com
web: www.turkdijitalmedya.com
mail: [email protected]
msn: [email protected]
24/7/365 Teknik Destek


ysfb.jpg


Vergi_Levhasi.jpg


TURK DIGITAL MEDIA
KÜÇÜKKÖY VD
8090319183

Türk Telekomünikasyon Kurumu tarafından alınması mecburi kılınan yer sağlayıcılığı faaliyet belgesini almış bulunuyoruz.

Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgesi Belge No: 1246

Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgesi Sıra No: 795.


Bizi takip edebilmeniz ve duyurulardan haberdar olabilmeniz açısından ziyaret edebilir üye olabilirsiniz.

Referanslarımızdan bazıları

Facebook grubumuz

Facebook hayran sayfamız

Saygılarımızla
 

TLG

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Ocak 2010
Mesajlar
86
Reaction score
2
Hayırlı işler, yayın hayatınızda başarılar. İnşallah bir Türk firması olarak iyi yerlere gelirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst