İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türk hekerların İntikamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

halilarici

Misafir
''Playboy''lu hekerlar PKK'ya Savaş Açtı

NMTD isimli Türk heker grubu Silvan'da 13 askerin şehit edilmesi ve 7 askerin yaralanması anısına, PKK'ya ait internet sitelerine 13 gün 7 saat sürecek olan siber saldırı başlattığını duyurdu.

NMTD tim yetkilileri, Silvan’da yaşanan olaydan sonra 13 şehit, 7 yaralı asker anısına, 13 gün 7 saat durmaksızın saldırı düzenleyeceklerini belirtti. Geçtiğimiz gün başlayan saldırıların sonuçlarını kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten heker’ler, siber saldırılarda PKK'ya ve örgüte yakın oldukları tespit edilen internet sitelerinin hedef seçileceğini belirtti.

5 KİŞİ İSTİHBARATTA, 10 KİŞİ SALDIRIYOR
Siber saldırıya NMTD heker grubuna bağlı iki timin katıldığını belirten yetkililer, 5 kişilik istihbarat grubunun bilgisayar takibi yaparak hekerlara bilgi desteği sağladığını, alınan bilgiler sonucunda da 10 heker’in aralıksız olarak saldırı düzenlediğini belirtti. Şu ana kadar 200 internet sitesi, 200 facebook sayfası ve profili ile 100 mail hesabına saldırı düzenlediklerini belirten NMTD tim yetkilileri, örgütle bağlantıları olduğunu tespit ettikleri kişilerin mail hesapları, kimlik bilgileri ve bir çok dilekçenin ellerine geçtiğini belirtti.

Türk hekerlar ayrıca siber operasyon kapsamında heklenen sitelerin isimlerini de kendi internet sitelerinde duyurdu. Dünya genelinde saldırıya uğrayan internet sitelerinin heklandiği andaki kayıtlarını tutan www.zone-h.com Türk hekerların siber saldırısını internet sitesinde doğruladı.

ABD ULUSAL GÜVENLİK BİRİMİ TÜRK hekER GRUBU NMTD TİM’İ RAPOR ETTİ
Bu arada,Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Güvenlik Birimi "Homeland Security" tarafından 5 Temmuz tarihinde yayınlanan güvenlik raporunun 36. maddesinde Türk heker grubu NMTD’nin siber saldırıları rapor edildi.

ÇİN VE SIRBİSTAN DEVLET SİTELERİNİ hekLEMİŞLERDİ
Raporda, NMTD’nin Bosna’da yapılan katliamın yıldönümü nedeniyle Birleşmiş Milletler’in Çin ve ve Sırbistan internet sitelerine saldırı düzenlediği ve hek’lediği belirtildi. Ulusal güvenlik biriminin rapor ettiği olayda Türk heker’lar, Birleşmiş Milletler’in Çin’deki resmi internet sitesi www.un.org.cn sitesi heklamiş ve sitenin ana kasasına sızarak gizli ve önemli dosyaları ele geçirmişti. Daha sonra dosyaları silen Türk heker’lar, bunun üzerine ulusal güvenlik birimince rapor edildi.

LUZSEC BİRLİKTE ÇALIŞMA KARARI ALDI
Daha önce, İsrail istihbarat servisi Mossad, İsrail hükümet sitesi Likud, Devlet Bakanı Rivlin’in internet sitesi, İntel’in resmi sitesi, Irak Kürt yönetimi Meclisi sitesi, Çin devlet ve üniversite siteleri de NMTD Tim’e bağlı Türk heker’lar tarafından saldırıya uğramıştı. Türkiye’de bulunan resmi kurumların sitesine saldırı düzenleyeceğini açıklayan Anonymouse’un internet sitesini de çökerten NMTD tim, uluslararası heker gruplarının da ilgi odağı haline geldi. Dünyaca ünlü heker grubu "LuzSec" resmi internet sitesinde, NMTD tik ile birlikte çalışma kararı aldıklarını duyurdu.
NMTD TİM’İN FOTOĞRAFINDA İLGİNÇ AYRINTILAR
heker grubunun yayınladığı fotoğrafta ilginç ayrıntılar dikkat çekiyor. Masanın üstünde bir kutu Coca Cola bulunurken, bilgisayarın yanında Playboy dergisi görülüyor. Hellraiser isimli korku filminin afişi dikkat çekiyor.

H

halilarici

Misafir
Genelde En Başarılı hekerlar ülkemizden çıkıyor.
Dünya'nın ilk siber ordusu AyyıldızTim

luklesin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ruslar da fena degil, onu da kabul etmek lazim :) Ama nerede bir cakallik biz ordayiz :p

H

halilarici

Misafir
Benim Rusya'da disko işletmiş bir bilgisayar hocam var bende nerden geliyor bu bilgi diyorum. :D

H

halilarici

Misafir
AyyıldızTim Dünya Çapına İsmini duyurmuş bir tim.
iskorpitx İsrail'e tek başına savaş açan 45 Yaşındaki bir adam.
Cyber Warrior

efekentli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bu grubu yeni duydum. bu kadar iş yaptılarsa bilmem görmem lazımdı :p

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
TR de çok fazla yok, nerdeyse en alt ülkelerdeniz.

sgsoft

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayyıldız tim derken?

ayyıldız tim - inci sözlük siber savaşını biliyormusunuz?
ayyıldız tim başka bi sözlüğü hek edip inci sözlüğü hek ettik diye ortaya attı :D hek edildiği legalpara edilen saatte sözlükte onlinedım :) Daha sonra inci sözlük yazarları olan gececi tayfa ile birlikte ayyıldız timin forumunda konular açarak siteye saldırdık :) saldırı yaptığımız gece saat 3 gibi forumu kapattılar 26 gündür forumları kapalı :)

hekledikleri sözlük (Caps ben almadım incide vardı) :
261823_2156201595165_1550228069_32271463_1313406_n.jpg

Saldırı anı (Caps benden ) :
269530_2098071061938_1550228069_32270234_8351999_n.jpg

Olay bu şekildedir. Saygılar.

H

halilarici

Misafir
Öyle öyle :) AyyıldızTim'in açıklamasını okudum.Ve Oarada inci :) ah inci ah :) anca dışarıya bilgi sızdırmaya yarıyor.Bu konuyu uzatmayalım lütfen.Ve konuyuda baltalama.

sgsoft

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hocam biz yazarlar olarak bilgi sızdırmak gibi bir hainlik yapmıyoruz. Açıklamayı bende okudum hocam :) Ayyıldız tim inci sözlüğü internet sansürü eylemlerimizi bahane ederek hedef almıştır. dışardan ne kadar abazan bi grup olarak gözüksekde takip ederseniz aslında hepimizin bu ülke için bişeyler yapmak isteyen kişiler olduğumuzu göreceksiniz.
not : konuya son mesajımdır.
Saygılarımla.

rarfile

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bi gittim konu şişmiş baya.
ayyıldız falan hikaye arkadaşların söylediği gibi.
cw var severim onları.
bilip bilmeden konusuyorlar.
adam sadece türkçe biliyor. hek yazıyor google
heked by bilmem ne dolu böylelesi
ezbere hek yapıyor. exploitleri ezbere kullanıyor
chmod 777 ver diyorlar veriyor. index atıyor.
aha o da ne?
heker olmuş bu :)
dünya sadece türkiyeden ibaret değil biraz kendinizi geliştirin.
hek işi hastalıktır bende hastayım ama heker değilim.
web hek pek bilmem pc hek ilgi alanımdır. geliyorlar bana da tro falan yedirmeye çalışıyorlar.
yahu burdan yazıyorum bakın. o troyu açsam nolcak?
dışarıya bağlantıları hep kontrol ederim her pc oturdugumda bakarım.
sinir geldi vallahi kendileri heker ya bizi kekleyecek.
valla bu forumda yeni üyeyim bu adamlara çok gülüyorum vallahi :)

besim96

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ellerine sağlık onların ellerinden öpmek isterim bu pis pkklı köpeklere azdır (ama gerçekten az )

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
konuyu kişisel ve siyasi tartışmaya sürükleyen tüm mesajlar temizlenmiş ve gereken cezalar verilmiştir,lütfen mesajlarımıza dikkat edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.