İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turk Host Firmalari Neden Boyleler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wishmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
CESUR.NET' Alıntı:
ozur dileriz. 45 musterimiz hata etmis o zaman bizden almakla sunuculari veya hostingleri. daha ilgili kisileri bulsunlar yeni bir topic acip bunuda soyleyin ok?
iyi calismalar hepinize.
Burdaki arkadaşların demek istediğini anlamadınız galiba. Onlar sizin hizmetinizi değil tavırlarınızı eleştriyorlar ama siz hala devam ediyosunz anlıyamadım bir şekilde. 45 Müşteriniz artar inşallah ama bu gidişle en azından burdan pek sanmıyorum.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Hemen küsüp gidecek birsey yok. Soyledigimiz yalan mi dogru mu? Yazilarinizda elle sayilamayacak kadar hata oldugu yalan mi? git soyle ok?? gibi cumleler kuruyor musunuz? Karpuz bile satsaniz bir isin ciddiyeti vardir, en ufak birseyde benim zaten su kadar musterim var filan demenize gerek yok. Boyle yaptiginiz zaman ana okulunda benim senden daha cok bilyem var, seni doverim demekten pek farki kalmiyor acikcasi.

Sizin bu isi firma olarak yapip yapmamaniz beni zerre kadar ilgilendirmiyor acikcasi, kim ne yaparsa yapsin vergi memuru degilim, ama bunu soyleyince yalan soylemisiz gibi konuyu farkli yonlere cekip polemik yaratmaniza gerek yok. Sirket degilim sen sussana kimsin karisiyorsun deyin susup cekilelim. Bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5