Hiç bir zaman kaliteyi ucuza alamazsınız bu nerede olursa olsun böyledir. ABD , Türkiye - fark etmez.
Peki ya o yabancılar sizi 3 kuruş için dinliyor mu?
Ama Türk firmaları öyle değil!!!
fakat sen profesyönel bir iş yapmak istiyorsun
markum.net 'de baktım
.com domain 6,99 usd + KDV
godaddy de
.com domain 9,99 USD + KDV
Neden bu konuda godaddy için şöyle kazıkçı, böyle kazıkçı demiyorsun?
peki neden tüm türkiye pahalı internet kullanıyoruz diye yakınıyor altın değil bu
türkiyede domates 1 ytl iken
avrupada 2 eurodur
peki neden türkiyede net pahalı avrupada ucuz..satın aldığımız şey altın yada başka birşey değil
gerçekten çok iyi dinliyorlar
![]()
bir yetkili yok mu ilgilenen
sitelerimi taşıyacağım!
kimse bakmıyor mu? vs...
suanda godaddy de 9000 hitli site barndırıyorum hiç sorunsuz. bilgi açısından soyledim yanlış anlaşılmasın![]()
Bende bilgi açısından veriyim
Toplamda 3-4k tekil 20-25k çoğul gösterim alan 5 site yayınlıyorum, aylık ortalama 100gb bw harcanıyor. Deluxe Hosting, aylık 7 dolar. 1,5 seneden fazla oldu kullanmaya başlayalı, hızı tatminkar, sorun yok.
Teknik destek hızlı sayılır. Yarım saat 1 saat arasında cevap veriyorlar. Tabi destek için İngilizce şart. Telefonlada destek var ama yazarken anlattığım gibi konuşurken anlatamıyorum
Paneli biraz hantal, birazda karışıktı, ama son sürümü güzel oldu. Ama hala hantal.
suanda godaddy de 9000 hitli site barndırıyorum hiç sorunsuz. bilgi açısından soyledim yanlış anlaşılmasın
mavilens özel mesaj attım iletişime geçersen sevinirim hem sitelerini kurtarma açısından yardımcı oluruz hem isteğin doğrultusunda host sağlamaya da çalışırız.
Trafik Aşımı konyabelediyesi.net alan adına ait aylık trafik kullanım hakkınız 6 GB'dır. Haziran ayında yapmış olduğunuz toplam trafik 14 GB olup, trafik aşımınız 8 GB'dır. Ödenecek Miktar : 0,00 $
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.