slm
Arkadaslar emin olunki hak yerini buluyor o listede sevdik.net in eski sahibiyim listede 2-3linki var pisman degilim yaptigima cunku o sayfalari yaparken amacim para kazanmak degil sadece bazi kisilere ders vermekti ve verdim domaini de sattim yeni sahibi de cogu sayfayi silmis
anlatmak istedigim olay su ;
yabuka.net domaini actim webservise gore gunde 3,000+tekilim var hilesiz cok sayfa yaptim icerikli baktimki oluyor google iyi yolluyor 3-4tane daha domain aldim sedoya uye yaptim yabukaya en ustte ekledim text link olarak gunluk 6-7euro kazaniyorum suanda baktimki durustce de bazi seyler oluyor diger domainlere sahte sayfa koymustum cikarmaya basladim zaten googleye eklenmediler cicikiz.net i de actim basladim yapmaya artik kafam da rahat aslinda
siz siz olun bence bu siteleri yazarak zaman harciyoruz bak iyinet ilk yaptiginda cok elestirdik böle öle filan dedik kovuldu herkes sustu bitti mi yani adam parasini kazandi sirada realist besturk ara.in gibileri var onlar da gider sorun mu degil sorun artik oturup kendi islerimize donmemiz ve elimizden geldigi kadar basari yakalamk bu internette neler eksik neler herkes ayni kategoride site yapiyor degisiklik arayan yok bir dusunun ya yeni seyler yapmak icin ugrasin bosverin googledeki siteleri herkes kendisine dusen payi emegi alacak elbet birgun yeterki dogru adimlarla ilerleyin
Bu forumda takilan cok degerli arkadaslarimiz var ama inaninki haksiz kazanc saglayan cok ama cok var