İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türk Telekom İşçilerinin Grevi

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaşlar bağlantım 20 dakikada bir sürekli kesiliyor. Başka etkilenen var mı acaba? Yoksa sadece bölge bölge mi bu protestolar yapılıyor?

bir hafta içerisinde aynı kodaun bende acmısdım benim 2 dk da bir kesiliyodu sorun cözüldü ama grev devam ediyor...

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gelmesi yakindir demesi bile uzucu maalesef suan internet telefon baya ilerlemis ve hala bu durumdaysa yazik maalesef ve 70 milyonluk turkiye telekom almis ama hala telekomda sorun var hatlar gidiyor. Naja insallah ilerde duzelir rekabet almanya gibi guzel seyler gelir hayirlisi diyelim... tsk ederim bilgiler icin...

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
selam ya bir sorum var hep aklima takiliyor biri cevaplarsa sevinirim turkiyede neden turk telekomdan haric baska sirketler acilmiyor yada öyle izin verilmiyor mesela ben almanyadanim sirketler dolu ve rekabet dolu iki sirket cikti 2 sene evel baya guzel fiyatlar sundu simdi telekom sundu digerleride sunmaya basladi bu durumlar neden turkiyede olmuyor? saygilarimla...

Süper online Wimax ile Türkiye internetinde çığır açacaktı ama nedense izin verilmedi halâ..

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Olay grev değil ki. Eğer kabloları kesip grev yapıyoruz diyorlarsa iş yavaşlatma ya da durdurma olan grev tanımının dışına çıkıp artık darp etmeye giriyor bu iş. Kablo kesenler kimse yakalansın. Bu devletin sattığı telekom bu devlet tarafından korunacak o kablo kesen dengesizler yakalanacaktır umuyorum...

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Yaptıkları doğru bir şey değil. Ama malesef seslerini duyurmaları için darpa ihtiyaçları var. Şahsen, zarar vermeselerdi kablolara benim umrumda olmayacaktı grevde olmaları. Ama artık umrumda mecburen.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki izin vermiyen kim yada neden verilmiyor? böyle sacma seymi olur ya bu almanyada firmalar dolu suan ben bile sasirdim hangisini seceyim hepside turkiye arama bedava yani belirli fiyat icinde adsl tum avrupa aramasi bedava ayrica 16000 lik modem....

O

onder

Misafir
Benim anlamadığım internet yavaş ama flashgetle download yaparken 100 kb ile yüklüyor.

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dun aksam 1 telekom calısanı ankarada fiberoptık kabloyu keserken suç üstü yakalında
Kaynak: NTV

K

Kayıtsız Üye

Misafir
türk telekom grevi

arkadaşlar telekom grevi ile ilgili bilmediğiniz şeyler var.ben açıklayayım burada yazılan yorumları bilinçsiz bir şekilde yazıldığına inanıyorum.şöyleki burada çalışanların verdiği mücadele para mücadelesi değil.tt yönetimi işçi sendikasını ortadan kaldırmak ve çalışanları mağdur etmek istiyor.verilen müadele ve yapılan grevin amacı budur.tabiki basın kuruluşları TT gelirlerinden nemalanmak için medyayı işçi düşmanı haline getirmişlerdir.bu çalışanların aldığı ücretler 1200 ytl yi geçmez.inanmazsanız grev yapan işçilere sorun size seve seve bordrosunu gösterir.saygılarımla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.