Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de türkçe karakterler için yorumumu yazdım, (karakter kelimesini eklememişim)
Özellikle IE 7 de bu desteğin herhangi bir applet yüklemeden olması(ff nin kullanım yüzdesi halen daha düşük), artık yeni internet kullanıcılarına türkçe karakterli adres yok demekten vazgeçilmesine sebep olacak. Yukarıda da belirttiğim gibi birçok türkçe karakterli ve özellikle jenerik denilebilecek domainler 2000-2001 de satın alındı. Geç kalmış olsada nic.tr yönetiminin de türkçe karakterli alan adı satışına başlayacak olması kullanımı daha da körükleyecektir.
bana görede 2. sınıf bir domain gibi geliyor.
aşk.com gibi site olursa bir ihtimal tutar gibi geliyor
ama ask.com un kalitesine getiremezsin hiç bir zaman
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5