İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

turkce domain

G

gkhn

Misafir
arkadaslar aranızda turkce alan adlarından alan varmı ben bir kac tane aldım ama, tahminimce yakında ucusa gececek turkce domainler..

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende aldım... Fakat normal bildiğiniz Win xp de çalışmıyor... Tcp/Ip yi mi ne yüklüyorsunuz.... ondan sonra o yüzden gereksiz... direk girilebilse daha iyi olacak...

mesela deneyin çoğu kişi giremeyecektir

kayıpsokak ->www.kayipsokak.com

omerucan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
longhorn'un piyasaya sürülmesiyle ki internet explorer' ın yeni sürümü de piyasaya sürülücek. Yenü sürümde int. exp türkçe karakterleri tanıyor. Xp için program yüklemeniz gerekli.

Yine de bi 3 5 senesi var gibi

Ben de bilgiyarışması.com'u aldım bakalım ne olacak

G

gkhn

Misafir
:)))

arkadaslar www.ülker.com a girince verising dalgası cıkıyor yukluyorsun ve exploler tr uyumlu oluyor hem 98 hem xp de calısıyor su an bende 3-5 degil bence bir sene sonra ucmaya baslar emin olun
toplamda 12 tane aldım valla :D

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ne yapayim türkiyeden girilen siteyi amerikada ki arkadaşımın klavyesinde ü ş ğ ö yokki?

DijitalSanat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google 'da indexlendiğinde zaten tıklamayla ulaşabilir. Eğer ki ICANN dns olaylarını çözdü ise.

Neyse nerden alıyonuz bu türkçe alan adlarını. Güvenilir bir firma var mı?
www.netpia.com.tr 'ye girdim hep fasa fiso işlerle uğraşıyo.

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türklerden domain almayın derim başıma geldi biliyorum
ilerde domain iyi para ederse amcalar el koyar veya süresi dolduğunda uzatmazlar size kendileri alır
o yüzden herzaman esas kaynağından en azından çok büyük yabancı firmalardan alın derim

B

bedava.dk

Misafir
Holyboly dostrum aslinda haklisin ancak yinede Türklere bir sans verelim derim,türklere dedim kimse yanlis anlamasin,Türk firmalarindan bahsediyorum,hakkiyla isini yapan mutlaka vardir,elin gavuruna para vermektense 10-20 dolara pahali alirim domaini Türk arkadaslarimdan alirim daha iyi.(yine yanlis anlasilmasin dostlar güvenilirligini ispat etmis Türk domain alis yerlerinden bahsediyorum)

sevgiler

ufukaykut

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
tabi herksin kredi kartı yok o yüzden türk şirketlerinden alıyorlar. benim şirketimde 35 kayıt banka havalesi ile yapıldı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.