Felsefe farklı, düşünce farklı, anlayış farklı. Domainin yaşına bakın, archive'e bakın, sonra bugünkü durum ile kıyaslayın.
LegendLord (sevgili hemşehrim) ibret kelimesinin ne anlama geldiğini, hangi kökten türetildiğini vs (belki sana uzak konulardır) iyi bilirim. TDK sitesinde "Kötü bir olaydan alınması gereken ders, uyarıcı sonuç" yazar.
Ayrıca "A legend is born" anlamsız oluyor, A legend was born" yazsaydın anlamlı olurdu, ya da "A legend is borning" yazsa idin yine anlamlı olurdu.
Haydi bana eyvallah
Benim 5 sene önce 50 bin user li forum sitem vardı, tüm arşiv kayıtları da duruyor, şuan ise bomboş bir index' ten başka bir şey yok, bu neyi ispatlar veya neyi izah eder.
Reklama tıklayın demiyor, reklama tıklayınca şunu indireceksin de demiyor. Ayrıca sitenin ana sayfadan başka hiç bir indexi aldatıcı bir anahtar kelimesi, meta başlığı vs de yok.
Kötü niyetle düşünen bir insan gider basar spam kelimeleri başlığı ve metayıda ona göre ayarlar, yaslanır arkasına.
Belki adam yeni aldı domaini, belki index i attı unuttu gitti, belki adam öldü gitti.
İbretlik bir olay var ise sizinde bu şekilde hiç bir açıklama dahi yapmadan gelişi güzel konu açmanızdır.
Bir konu açtınız adam akıllı bir açıklama yazınız, bakın ogretmen.org diye bir site var adına yakışır bir halde değildir reklamdan başka birşey yoktur sitede, bunu kınıyorum.
Bu şekilde diyin amenna. Ama siz gidip bir başlık atıyorsunuz ''Türkçe Siteler '' diye ve altına link ile sadece ''ibretlik'' notunu bırakıyorsunuz.
Burası webmaster forumu kimse müneccim, medyum veya başka doğa üstü güçlere sahip insanlardan oluşmuyor.
Ve son olarak ta siz başkalarını eleştirmek için bu tarz konular açma insiyatifini kendinizde buluyorsanız, bir başkası da sizin açtığınız konu içinde sizi rahatlıkla eleştirebilir.
Konuyu raporluyorum.