İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türkçe internette kimler büyük ?

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merak ediyorum acaba bildiğiniz büyük ve sadece internet firması olan siteler varmı ? ( hayır onlar değil, legal olanları kastediyorum :) )

Mesela pillinetwork gayet iyi giden ve büyüyen bir network ya da türk ticaret.net bi şekilde büyümeyi başardı gibi. Mesela çelik.net var bir de o da iyi yatırımlarla başlamıştı diye hatırlıyorum. ya da gt.com.tr iyi bir tasarım firması uzun süredir.

Sizin bildikleriniz hangileri ? Haklarında yorumlarınız neler ?

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Bildiklerim (yanlışsam uyarın),

ebi var, overteam var, istanbul.net var, yemeksepeti, gittigidiyor vs.

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@GNeRAL
istanbul net ( ebi dediğin eğer itiraf.com sahibi ise ) gittigidiyor ve ebi nin ortaklığından ibaret ve ankara, izmir net ilede bağlılar. yani itiraf.com ailesi sayılırlar. yemekspeeti network sayılmaz sanırım iyi bir site olsa olsa. gittigidiyor iyi bir girişim ama ebay ortaklığından önce ben onu network görmüyodum zaten.

aslında bu şekilde girişimlar pek az. bizim türk milletinde galiba şirket evlilikleri pek olmuyo :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.