İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turkçe karakterin seo etkisi ?

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
s.a. arkadaşlar.

yeni bir tasarım yapıyorum ğüzel bi içerik sağladım. fakat içeriğimde turkçe karakter çok. seo yönünden bi zararını görürmüyüm.sizde ingilizce kraktermi kullansam daha iyi olur yoksa turkçe kraktermi.

birde. spider botlar içeriği bu şekildemi okurlar.

& # 304 ; stanbuldan kat & # 305 ; lan kullan & # 305 ; c & # 305 ; lar & # 305 ; n bulundu & # 287 ; u sohbet odam & # 305 ; z
istanbuldan katılan kullanicilarımızın bulundugu sohbet odamız.

hocalarımızın fikirlerini bekliyoruz

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben hiç kullanmam türkçe karakter şahsen.Zaten google bi çok arama sonucunda türkçe karakter olmasa bile eşleme yapabiliyor mesela güzel resimler diye arattığında guzel.resimler.html diye bişe varsa google onu sana gösteriyor.Bana sorarsan türkçe karakterleri yok et ama titlelara koyabilirsin

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ben hiç kullanmam türkçe karakter şahsen.Zaten google bi çok arama sonucunda türkçe karakter olmasa bile eşleme yapabiliyor mesela güzel resimler diye arattığında guzel.resimler.html diye bişe varsa google onu sana gösteriyor.Bana sorarsan türkçe karakterleri yok et ama titlelara koyabilirsin

masques tşk ederim.

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkçe karakter kullanmasan daha iyi olur kendinde düzgün yazamıyorsun da.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkçe karakter SEO açısından daha iyidir, çünkü aramayla birebir eşleşir, ayrıca bu karakterlerin korunması da web yayımcısı olarak bir sorumluluk.

Hobichat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mehmet hocam tşkler turkçe krakter kullanmaya karar verdim. hatırlatmanız için tşk ederim.

adre_nalin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende türkçe karakter kullanıyorum.
ve hiçbir zararını görmedim şükürler olsun.

hakan20

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
s.a. arkadaşlar.

yeni bir tasarım yapıyorum ğüzel bi içerik sağladım. fakat içeriğimde turkçe karakter çok. seo yönünden bi zararını görürmüyüm.sizde ingilizce kraktermi kullansam daha iyi olur yoksa turkçe kraktermi.

birde. spider botlar içeriği bu şekildemi okurlar.

hocalarımızın fikirlerini bekliyoruz

Daha önce denedim türkçe karakter kullanmanın faydasını gördüm.
Not:(deneme sebebim türkçe karakter sorunu yaşamamdı.Düzeldikten sonra hedef ziyaretçi açısından artış yaşadım.)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.