İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türkçeden ingilizceye çevirmen arıyorum

nakavt

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Şubat 2011
Mesajlar
16
Reaction score
0
2satırcık bi yazım var Düzgün bir türkçeyle yazılmış. Goggle translate kullanmadan adam gibi ingilizceye çeviricek birisini arıyorum.
karşılığında paypal'ımda bulunan 3Tl yi vereceğim daha fazla param yok malesef zaten çok uzun bi yazı değil.

iletişim : [email protected]
 

nakavt

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Şubat 2011
Mesajlar
16
Reaction score
0
Portalında bulundurduğu birçok oyun ile yaklaşık 11 milyon oyuncusu bulunan Alaplaya oyun portal'ının bir oyunu olan Audition online'da geçen bir hikayemi paylaşacağım.



Audition'la tanışmamız bir yıl önceye dayanıyor. FPS oyunlarına olan tutkum sayesinde internette reklamlarını gördüğüm S4 League isimli oyunu oynamaya başlamam ile audition'a olan yolculuğum başladı. Alaplaya portal'ına giriş yaptığımda S4 League welcome isimli bir ödül gelmiş ve alaplaya'nın diğer tüm oyunlarındada bu ödüller mevcut ve kazanmak için oyunu indirip hesabınızla bi kere giriş yapmak yetiyordu. Tabi bende hepsini toplamak isteyip hergün bir oyunu indirip denemeye başladım.



Başlarda Racing star , Fantasy Tennis ve Florensia'yı denedim en son olarak Audition isimli oyunuda indirdim biraz önyargılı yaklaşımlarım vardı oyuna karşı fakat oynamaya başlayınca giderek beğenmeye başladım artık s4 League'de daha az Audition da daha fazla zaman geçirmeye başladım. Her yeni seviyeye geçtiğimizde oyun tarafından bize süpriz hediyeler gönderiliyordu. Hatta 'Magic Lamp' isimli item sayesinde istediğimiz her hangi bir eşyayı 7günlüğüne ücretsiz alabiliyorduk. Oyunu zamanla biraz öğrendim hala'da öğrenmeye devam ediyorum. Bu oyundaki en iyi hikayemi sorarsanızda Tabikide anlatmak isterim.



Yine hergünki gibi oyundayım o gün'ün diğer günlerden farkı oyunda evleneceğim kız ile tanışmam olmuştur :)

Oyunda 'Couple Dance - II' diye isimlendirilen odada yaklaşık 3-5 el dans ettikten sonra Çift olma (Couple) isteğimin olumlu yanıtlanması beni çok sevindirmişti. Akabinde ayrı bi odada başka oyun modlarında oynamaya başladık oyun içerisinden konuşarak e-mail vs bilgilerimizi verdik konuştuk tanıştık. Oyundaki eşimin Nick'i

-Danté- 'ydi benim nick'im ise CatchMe aslında herşey çok hızlı oldu yani ben biraz aceleci davrandım diyelim.

Evlenme teklif ettim ve olumlu cevap aldım Düğün günü nü kararlaştırdık (Wedding Party) 3 mart 2011 tarihindede düğünü yaptık arkadaşlarımızda ordaydı şahsen çok eğlenmiştim.

Düğün sonrası ilk günleri çok güzel gidiyordu fakat zaman geçtikçe kara bulutlar üstümüzde dolanmaya başladı. İkimizinde Farklı ülkeden olması Ana dillerimizin farklı olması ve benim ingilizcemin düşük olması vs. arkadaş çevrelerimiz nedeniyle daha fazla yürütemedik ve ayrıldık fakat samimi 2 arkadaş olarak devam ediyoruz :) .

Audition'daki yaşadığım en iyi hikaye buydu -danté- ile çok uzun olmasada iyi zaman geçirdim kendisine tekrardan teşekkür ediyorum :) Umuyorumki Audition'da dahada güzel anılarım olmaya devam edicek. Okuyan herkese teşekkür ederim.

Çevrilcek metin bu İngilizce olcak bi hikaye yarışması var ben türkçe olarak katıldım ama kabul etmediler ingilizce yapıp gönderin dediler onun için istiyorum :)
 

Angelo

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Aralık 2004
Mesajlar
9,603
Reaction score
111
Konum
AZ
Satır ölçü biriminde sanırım sıkıntı var.
 

nakavt

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Şubat 2011
Mesajlar
16
Reaction score
0
vlla param olsada versem paypalda 3 lira para var olmadı katılamıcam yarışmaya :ağla:
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst