İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turkcell - 100 kontör yükleyin 250 kontör kazanın

ibrahimkoknar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
3 Haziran - 17 Haziran 2008 tarihleri arasında, KAYIT yazıp 2377'ye kısa mesaj olarak gönderip kayıt olun. Kayıt olduktan sonra bir seferde en az 100 kontör yükleyin, 30 gün boyunca tüm Turkcell'lilerle konuşabileceğiniz 250 kontör hediyemiz olsun.

Kayıt Ol kampanyasından bireysel Hazır Kart kullanıcısı tüm müşterilerimiz yararlanabilir.

Kampanyaya katılım için, KAYIT yazıp 2377'ye kısa mesaj olarak göndermeniz yeterli. Sonrasında, tek seferde yükleyeceğiniz 100 kontöre, tüm Turkcell'lilerle konuşabileceğiniz 250 kontör kazanacaksınız.

Kayıt Ol kampanyası 3 – 17 Haziran tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanyaya katılmak için KAYIT yazıp 2377'ye kısa mesaj atmanız yeterli. Daha sonra 30 Haziran'a kadar tek seferde yapacağınız ilk 100 kontör yüklemesinde tüm Turkcell'lilerle konuşmak üzere 250 kontör kazanırsınız.
Kampanyadan her abonemiz, bir GSM numarasıyla sadece bir kez yararlanabilir.
Kampanyaya katılacak kişi sayısı ilk 500.000 Hazır Kart kullanıcısı ile sınırlıdır. Bu abone sayısına 17 Haziran'dan önce ulaşılması durumunda 17 Haziran'dan önce kampanyaya katılım durdurulur ve daha sonraki başvurular işleme alınmaz.
17 Haziran'a kadar kampanyaya kayıt olduğunuzda kontör yüklemek için son tarih 30 Haziran'dır.
Kampanyada kazanılan kontörlerin kullanım süresi 30 gündür. 30 gün içinde kullanılmayan kontörler silinir, sonraki aya devretmez. Kampanya sadece bireysel Hazır Kart kullanıcıları için geçerlidir.
Turkcell, kampanyalarının tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bu tür kampanyalar hep ben kontör yükledikten sonra olur.
Alışveriş yaparım, ertesi gün aldığım ürün %30-40 indirimde olur.
Nedir bu bahtsızlığım benim!

bilemezsinki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tühh geç kaldık galiba. " Gönderdiğiniz mesaj eksik veya hatalıdır "

eRLySL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu tür kampanyalar hep ben kontör yükledikten sonra olur.
Alışveriş yaparım, ertesi gün aldığım ürün %30-40 indirimde olur.
Nedir bu bahtsızlığım benim!

Ne yazıkki aynı kaderi paylasiyoruz.
Turkcell :
İlk hattım turkcell'di, en ufak konuşmaya 10-12 kontor aliyordu. Abuk bir mesaj geliyor, zırt 50 kontor gidiyor. Mesajda ise "mesaj gosterilemiyor" yaziyor. Bunun üzerine telsim'e geçtim.

Telsim :
Turkcell'den sonraki hattım. Telsim'e geçtikten bir kaç ay sonra turkcell 3000-5000 (tam hatirlamiyorum, kullanamadımki :() sms kampayasi yaptı. O Sıralarda telsimde mesajlar bedavaydi, Ben hatti değiştirdim turkcell kampaya yapti, telsim kampayayı kapattı :)

Neyseki avea ile 5000 sms hakkını yakaladım :) Ama mesaj çekecek kimse yok :p

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ama mesaj çekecek kimse yok
Bana gönder
tongue.gif

Ben turkcell kullanıyorum şu aralar kimi ararsam arayım ya 1 ya 2 kontör gidiyor.

qbert

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben kaydoldum. hafta sonuda 100 kontör yükledimmiydi tamamdır :D bilgi için saolun...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.