İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turkcell adı altında gelen epostalara dikkat

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
herkese merhabalar herşey gecenin bir yarısı gmail hesabıma gelen bir eposta başladı

eposta iceriği:

Değerli Müşterimiz;

Turkcell Online İşlemlerini Kullanmaya Devam Edebilmek İçin Turkcell Online İşlem Merkezin'e Giriş Yaparak Hesabınızı Güncellemeniz Gerekmektedir.. Hesabınızı Güncellemek İçin Son Tarih 25 Ocak Cuma Olarak Belirlenmiştir.Son Güncelleme Tarihine Kadar Güncellenmeyen Hesap Sahiplerinin Sim Kartları, Hesaplarını Güncelleyen'e Dek Güvenlik ve Politikamız Gereği Bloke Edilecektir.

turkcell e girdim super şifremle hesabımı guncellemeye calıştım
daha sonra müşteri hizmeterini aradım ve
[email protected] adında bir mail hesaplarının olmadığını öğrendim ve beni uyararak bu tür epostaları kaale almamamı söylediler ne olur ne olmaz bu konuyu acmamın tek sebebi buradaki arkadaşlarımı uyarmak. bu epostayı gönderen kişilerin kötü niyetli kullanıcıların bilgilerinizi çalmaya yönelik bir tuzağı olabilir diye düşünüyorum.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
sanmam yaw...adam hangi bilgini alacakki senin. link yok bişi yok...yapan adam belkide çok yeni bu işlerde :D

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir de resmi dilde yazmaya çalışıp 30 farklı gramer hatasıyla kendilerini komik duruma düşürmüyorlar mı, ona bitiyorum.

Güncellemeniz Gerekmektedir...
Hesaplarını Güncelleyen'e Dek Güvenlik ve Politikamız Gereği Bloke Edilecektir.

böyle yazar Turkcell eminim.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
dün cep tele gelen mesaj

cep telefonuma gelen mesaj

Tebrikler sayın.xxx

FREEVAR kampanyasından kazandığınız, hediyelerinizi almak için, www.freevar-kazananlar.com sitesini ziyaret ediniz,

AMAN sizede gelirse aldanmayın FAKE

4791trrr.jpg

benden alıntı

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
bana gelen e postada link vardı hemde turkcell linki ama konuyu acmadan önce epostayı silmiştim onun için linki yazmadım.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
yuhh ya bizim insanımızdan korkulur valla eposta_yolla.php :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.