İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turkcell’den Genel Müdür Yardımcısından Önemli Açıklamalar Türk Telekom Bize Boş Port Yok Diyerek Bi Magdur Ettiler

buraksgln

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Ocak 2016
Mesajlar
22
Reaction score
0
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Doğuş Kuran, Turkcell’in Servis Saglayıcı Adsl , Vdsl ,Fiber pazarındaki haksız rekabet

şartlarının yarattığı boşluk nedeniyle Turkcell Süperonline’ Şirketinin 11 ayda 52 milyon TL’lik gelir kaybı yaşadığını açıkladı

Turkcell, ADSL hizmeti için internet başvurusu yapan müşterilerine neden dönüş yapamadığını şirketin


Genel Müdür Yardımcısı Doğuş Kuran ile açıkladı.

Turkcell’in ADSL pazarındaki haksız rekabet şartlarının yarattığı boşluk sebebiyle 11 ayda 52 milyon TL gelir kaybı yaşadığını söyleyen Kuran, binlerce müşterilerine ADSL/VDSL’de yaşanan altyapı kullanım sorunu nedeniyle internet hizmeti veremediklerini belirtti.

Çünjü İlgili taleplerini Türk Telekom’a iletip onlardan gelecek aktivasyonu gerçekleştirmeleri gerektiğini söyleyen Kuran, buna karşılık Türk Telekom’dan sürekli ‘boş port yok, müşteri adreste bulunamadı’ gibi dönüşler aldıklarını söyledi.

Ek Olarak : Firmamız Aydin/Didim’de Turkcell Yetkili Satış Noktası Olarak Hizmet Vermekteyiz Gülen Gsm Olarak Yaşadıgımız en büyük sorunlarından boş port sorunu bügüne kadar yaşadıgımız sorunlar , boş port yok , bahçede köpek var , iç tesisatta sorun var , adreste bulunmadıgı gibi sorunların hepsini yaşadık

Aydin / Didim Aktivasyonlarında Büyük Sorunlar Yaşamaktayız ama diger büyük il ve ilçelerede Aktivasyon Yapiyoruz Bu Sorunlarla Karşılaşmamaktayız .

Turkcell Superonline grubu olarak bu yılın Ocak ve Kasım ayları arasında, bu nedenlerle toplam 87 bin müşterilerinin internetlerini aktifleştiremediklerini söyleyen Kuran, bunun dışında aynı dönem içerisinde 50 bin müşterilerinin de tekrarlanan arızalar ve geciken bağlantılar nedeniyle mağdur olduklarını belirtti. Konuyla ilgili BTK’ya sürekli olarak şikayette bulunduklarını fakat bir geri dönüş alamadıklarını söyleyen Kuran, devletin bu duruma el atıp fiber internetin önündeki engelleri kaldırarak tüm sorunları kökten çözmesi gerektiğini ifade etti.
kaynak: http://turkcellsuperonline.xyz/2016/...emli-aciklama/
Başvuru için : http://basvuruyapsuperonline.net/
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

<-->sekito <-->sekito
Üst