İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sıfır Turkcell kullanan ?

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Vallahi ben 7 telemi aldım gündfe böyle kazanırsam zenginim.:))

OmerYrtn

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
9
Arkadaşın bende kalan ücretini isteği üzerine siteden bir üyeye transfer ettim. Allah'a şükür bugüne kadar kimsenin hakkı kalmadı bende...

rarfile

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya dostum sen amma yalancı çıktın. melis ajans konustum. 12 tl göndermemişsin kendisine ? bir de attım diyorsun. banlayın şunu lütfen. ben 12 tl nin hesabında değilim başkalarını dolandırmasın.

rarfile

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
mertozgunle iş yapılmıştır teşekkürler kendisine :) 4-5 tl de kar verdim.

A

abdullahsabit

Misafir
arkadaşa 60tl gönderdim pmlere cevap yok msn girmiyor.neden acaba güvenilir değilmi?pm atıyorum offline oluyor sonra bakıyorum online daha sonra bidaha atıyorum bakıyorum offline bi cevap bekliyorum rarfile doland..ıımısın yoksa:D

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu n ya gidin adam gibi çarşıda ki dükkandan alın alacağınızı! kontörüde internetten almaya kalkarsak işimiz var.

A

abdullahsabit

Misafir
yokya kırmamak için tanımıyorum bile adamı:D kontörede ihtiyacım yok hani:)

kimseye güvenipte iş yaapmıcazmı ya benim anlamadığım Allahtan korkmuyorlarmı bunlar korksalar yapmazlardı zaten

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
arkadaşa 60tl gönderdim pmlere cevap yok msn girmiyor.neden acaba güvenilir değilmi?pm atıyorum offline oluyor sonra bakıyorum online daha sonra bidaha atıyorum bakıyorum offline bi cevap bekliyorum rarfile doland..ıımısın yoksa:D

Arkadaşın ne anlatmak istediğini anlayan pm atabilirmi? Hem dolandırıldım diyor hemde gülüyor?

A

abdullahsabit

Misafir
benim normal halim bu doalndırıldım diye gülemezmiyim?inanmıyorsan kanıtalrını gösteririm parada değilim bunuda bil:)

rarfile

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla ayıp. arkadaşım iki dakika da dolandırıcı ettiniz. forumdan kaç kişi ile iş yaptım hatta foruma yazdım bazıları benden kontor aldı kaçtı diye. dolandırıcı olsam böyle bir işe girmem hatta dolandırılmama izin vermem. senin işe gelince işlerim biraz yogun oldugundan giremedim. hemende böyle terbiyesizlik yapmanın alemi yok. bana 60 TL gelmedi. misli.com ile görüşeceğim. onlardan alacagım bilgi ile ödemenizi yaparım. 2-3 gün içinde halletmiş oluruz.

A

abdullahsabit

Misafir
size dolandırıc kim dedi söyle bana abi söyle size dolanrıcı diyen oldumu?:) sadece sordum bilgi için

A

abdullahsabit

Misafir
arkadaşlar hiçç kimse alışveriş yapamsın kaç haftadır ne pm cevap var ne msn 60tl ortada yok yazıklar olsun sana

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.