İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turkcell

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Turkcel neden Webmasterlera Özel Reklam Hizmeti Sunmuyor Acaba ?mesela Google Reklamları Gibi Verebilir?
Ben Hiç Bir Sitede Turkcell Reklamı Görmedim Siz Gördünüz mü?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Turkcel neden Webmasterlera Özel Reklam Hizmeti Sunmuyor Acaba ?mesela Google Reklamları Gibi Verebilir?
Ben Hiç Bir Sitede Turkcell Reklamı Görmedim Siz Gördünüz mü?
gerekli gördüğü sitelere veriyor kendi reklamını merak etme :p

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Turkcell in platformu ile google vb sitelerin platformları cok farklı herkez bildigi işin yapsin diyedir sanırım.

S

SupRAdyN

Misafir
Turkcellin Reklamı var bazı sitelerde. reklam verdigi tek bir firma var. Ofirma tarafından gerekli sitelerde reklamı veriliyo saten. mynete bakabilirsin reklam icin

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sağolun Bilgiler için.. Ama Verse tıklama Ücreti Çok Olmazdı :) Cimri Çünkü türkcell :D

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Turkcell bildiğimiz gibi türkiyenin en büyük gsm şirketi kendi reklamını abonelerine kısa mesaj ve tv gazete v.b yollarla fazlasıyla ve yeterince yapıyor :) bügüne kadar googlenin reklamlarını tükçe tv de gördünmü :) herkes kendi alanında kendi reklamını yapıyor.

SonSahne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim sitemde bazen turkcell'in reklamları çıkıyor (google reklamları)

masterdolar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkcell ajans ile çalışır
reklamz zap medya kokteyl vs üstünden reklamları yayınlanır.
reklam vermesi gereken avea dır telsimdir bence.

F

Facetious

Misafir
masterdolar arkadaşım sana katılıyorum...Zaten turkcell in herhangi bir reklama ihtiyacı yok kesinlikle...Zaten bilen biliyor..

siirvehikaye

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her firmanın reklama ihtiyacı vardır. İhtiyaçolunmasaydı, ihtiyacı olmayan ilk firma Coca-cola olurdu. Ama bakın ki en çok reklamı dönen firmaların başında gelir.

3ddd

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yurtdışında firmalar bütçelerinin %20 lik bir kısmını reklama ayırırlar. Bu rakam ülkemizde çok düşük seviyelerdedir. şunun reklama ihtiyacı var şunun yok diye birşey sözkonusu olamaz reklam vazgeçilemez bir olaydır.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
turkcell'in ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir sitem var. turkcell'in reklamları ile ilgilenen kişi/kurum/firma hakkında net bilgisi olan var mı. nasıl irtibata geçebilirim?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.