İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

turkeyservers.com

eraset

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kusura bakmayın bu forumun en acemisi olaraktannn....bu konuyu tekrar açıyorum...

elimde turkeyservers.com die bi domain var ve bu domaine nasıl bir site gider.. ben hostbul tarzı düşünüyorum ayrıca isteyene bu domaini satabilirim farklı bir domainle takas edebilirim...birde hostbul tarzı bir siteyi kim ve ne kadara yapar...php olarak...

fikir ve önerilerinizi bekliyorum....

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hostbul almış başını gitmiş, bence olmaz o iş, tutup insanları ve hosting sahiplerini orayha çekmen çok zor. bence bi hosting forumu aç olsun bitsin. domainin güzel ama pek para edeceğiini zannetmem

eraset

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ZIPPKIN' Alıntı:
hostbul almış başını gitmiş, bence olmaz o iş, tutup insanları ve hosting sahiplerini orayha çekmen çok zor. bence bi hosting forumu aç olsun bitsin. domainin güzel ama pek para edeceğiini zannetmem

ilgilendiğin için teşekkür ederim...

Mask

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle şunu belirtmek isterim
hostbul almış başını gitmiş düşüncesi bence pekde doğru degil.
o zaman alışveriş merkezlerinin (migros & metro & şampiyonSA) tek olması gerekmezmi ?
burdan temel amaç vereceğiniz hizmetin boyutlarıdır.
Saygılarımla

F

feLaket

Misafir
domain adına göre düşüncem türkiyenin tüm server sahipleriyle görüşmen ve reklamlarını yayınlaman en uygunu olur bence, tabi buda çok zor bir iş.

eraset

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar fikirleriniz için çok teşekkürler....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.