İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TurkeyServers Internet Solutions

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImSoRy

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Nisan 2011
Mesajlar
174
Reaction score
6
"Önemli: Eskiden açılmış ve birçok şikayete maruz kalmış bir firmanında bu alan adını kullandığını öğrendik. Alan adımızı boş olduğundan yeni almış bulunmaktayız. Eski firmayla bizi karıştırmamanız rica olunur."

Merhabalar,

Konuyu Açma amacımız yeni bir girişimimizi tanıtmaktır. Aslında şu zamanda birçok hosting, domain, reseller, kiralık sunucu hizmeti veren iyisiyle kötüsüyle birçok firma mevcut. Fakat bizde bu alternatiflerin içerisinde iyi hizmet veren firmalar arasına girmeyi hedefliyoruz.

TurkeyServers.com alan adı altında. Tabiki öyle çapulcu hizmeti değil kaliteli bir hizmet vermek adına hosting firması kurduk. Mevcut resmi şirketimiz olan Pars Teknoloji Yayın ve Reklamcılık Tic.Ltd.Şti'nin tüzüğüne bir madde daha eklettirerek internet hizmetleri verme yetkisinide almış bulunduk.

Bazı arkadaşlar YS belgesi olmayan firmalar ile çalışmıyorlar ki bence çokta haklılar fakat öyle bir şüpheniz bulunmasın diye bunuda açıklamak istedim.

Şuan için yeni bir firma olduğumuzdan dolayı Linux bireysel hosting, kurumsal hosting, bayi hosting(reseller), özel vbulletin ve wordpress hizmetleri vermekteyiz. Yakın zamanda ki planlarımızda windows hosting, VPS, VDS ayrıca birçok özel paketi daha hizmetinize sokmayı düşünüyoruz. Yavaş ve emin adımlarla ilerlemek bizim herzaman ve herkonuda uyguladığımız bir prensibimizdir.

Zaman içerisinde beni az çok tanıyanlarınız vardır ama zamanla dahada tanıyacağınızı düşünerekten söylüyorum ki eğer hizmet almak için bizi seçerseniz hertürlü sorununuzla birebir ilgilenmekten mutluluk duyacağım. Tabi bunu nasıl yapıcaksın derseniz destek[at]turkeyservers.com aslı MSN adresinden birebir görüşebiliriz herzaman. Bunun dışında satış öncesi bilgi almak veya kişisel ihtiyaçlarınıza göre belirli kriterlerde hizmet almak istersenizde yardımcı olabilirim.

Kişisel müşteri ihtiyaçlarına ve memnuniyetine dayalı çalışma şeklimiz ile herzaman herkonuda tabiki bilgim dahilince yardımcı olmaktan zevk ve mutluluk duyarım. Gelelim daha detaylı bilgilerimize, umarım çok uzun yazdığım için bana kızmazsınız :) buraya kadar okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

TurkeyServers Kurumsal Bilgileri;

Firma Adı: Pars Teknoloji Yayın ve Reklamcılık Tic.Ltd.Şti
Vergi Dairesi: Büyük Çekmece Vergi Dairesi
Vergi No: 7220459730
Ticari Sicil No: 648785

TurkeyServers'ta alt yapımız;

Adımızdanda belli olduğu gibi Türkiye lokasyon çalışmaya özen göstericez. Şuan için Türkiye standartlarında bir hizmet vermek kaliteli olsada fiyat açısında zorlamaktadır genel çevremizi. Çünkü Türkiye lokasyon bir sunucuda trafik pahalıdır ve sıkıntı yaratır. Buna rağmen biz bunuda göze alarak genel anlamda Radore Telekom Datacenter alt yapılı makineler kullanmaktayız. Bunun dışında ileride gelicek olan hizmetlerimizdede genel anlamda Radore, Net Direct ve LeaseWeb gibi kalitesi son derece yüksek ve adı duyulmuş firmalarla çalışacağız.

TurkeyServers Hizmet Anlayışı;

Biz müşterinin kaliteli ve arkasında TurkeyServers yetkililerinin olduğunu bilerek güven içerisinde bi hizmet almalarını amaçlıyoruz. Hertürlü sorunla birebir ilgilenme garantiside bunun cabası. Tabi herzamanda belirttiğim bir husus var bilgim dahilince bunu yapabilirim. Sonuçta böyle işler hem bilgiye hemde tecrübeye dayalıdır. Biz tecrübesini sizler sayesinde sizin sorunlarınızı çözerek kazanacağız. Umarım sizde bizimle çalışmaktan memnun ve mutlu olursunuz.

Bunun dışında paketlerimiz vs. gibi detaylara girmeyi düşünmüyorum çünkü eğer turkeyservers.com web sitemizi ziyaret ederseniz paketler konusunda detaylı bilgiye uğlaşabilirsiniz. Bunun dışında değinmek istediğim birşey daha var vBulletin ve Wordpress konularındada özel hizmetler vermekteyiz.

Bu konularda ne biliyorsunki derseniz 4 sene boyunca vBulletinData.com adresinde profesyonel anlamda vbulletin desteği vermiş biri olarak tecrübem yüksektir. Ayrıca wordpress derseniz onuda uzun zaman kullanıp üzerinde çalıştığımdan genel sorunlarda çözüm konusunda hiç sıkıntı çekme gibi bir durumum yok. Ama tabiki herşeyini eksiz biliyorum diyemem. Sizlerle beraber sorunlara çözüm kavuştururken kendimide geliştirmeyi hedefliyorum.

Bize ulaşmak isterseniz eğer ne yapıcaksınız onada değinelim; destek[at]turkeyservers.com adlı MSN adresinden hertürlü satın almış olduğunuz hizmetinizle ilgili sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. Bunun dışında satis[at]turkeyservers.com adlı MSN adresinde satış öncesi hertürlü bilgilendirmeyi alabilir veya kendi ihtiyaçlarınıza özel paket bilgilerinizi belirtip fiyatlandırmamızı duyabilirsiniz. Ayrıca admin[at]turkeyservers.com adlı E-posta adresine email atarakta sorularınızı dile getirip cevaplar alabilirsiniz. Ama önemli bi nokta admin[at]turkeyservers.com e-posta hizmeti için kullanılmaktadır MSN listenize eklemeyiniz.

Eğer buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim arkadaşlar. İyi günler dilerim arkadaşlar.
 

ImSoRy

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Nisan 2011
Mesajlar
174
Reaction score
6
Yazıyı okursanız eğer açıklamayı yapmışım zaten. Şirket adı altında YS belgesinden daha geçerli bir şekilde satış yapıyoruz. Şirketimizin tüzüğünde internet hizmetleri yetkimiz bulunuyor. Ayrıca verilen bir şirket bilgisidir YS belgesi bilgisi değil. Ama bu konudan haberdar değilsiniz sanırım. Ama bunun yanında YS belgemizde şuan onay aşamasındadır ekstradan almaktan zarar gelmez.
 

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Temmuz 2011
Mesajlar
2,401
Reaction score
21
Konum
Türkiye
YS Belgesiz satış kesinlikle yasak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst