Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye Kupası Beşiktaş'ın

XR9

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
117
Fenerbahçe yenilgisiyle ligdeki şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor'u uzatma dakikalarında Bobo'nun ayağından bulduğu golle yenerek geçtiğimiz olduğu gibi bu yıl da Fortis Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Kupada finale kadar Galatasaray ve Trabzonspor gibi iki devi eleyerek gelen Kayseri Erciyesspor, 101 dakika direndiği Beşiktaş'a bir anlık hata sonucu yediği golle yenilerek tarihinde ilk kez kupa kazanma sevincini yaşayamadı.

Maçtan sonra Beşiktaş seyircisi Kayseri Erciyesli futbolcuları bulundukları tribüne çağırarak alkışladı..

theersin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
Tebrikler beşiktaş keşke şampiyon da beşiktaş olsa :)

ploop

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
214
Bu arada kupa töreni çok güzel olmus, organizatörleri de tebrik etmek lazım. Bir an UEFA kupasını aldık zannettim :D

mk++

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
87
ben korktum kupa cok yakındı sahaya bi top gelecekte kupa kırılacak diye fenerliler cok sevinirdi ozaman hayırlısı olsun yine kupa bizim muzede

N

necro

Misafir
Ben bir beşiktaşlı olarak Karserinin almasını istiyordum ama biz aldık gerçi almak zorundaydık fenerbahçede üzülen taraftar belki bu kupaya sevinecekti çünkü, neyse yine de kayseri güzel top oynadı kupayı götürmelerini isterdim.

NeFuSa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
129
Bi an penaltılara gidecek sandım. Penaltılara giden müsabaka görmeyeli çok uzun zaman oldu yaw :D

Zanza

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
108
erciyesin hakkıydı ama şans yine bjkden yana...

Rapmaster

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
98
Banada aynen öyle geldi sanki kupa sahanın çok yakınındaydı :)
Bende kayseriyi tutyordum hayırlısı buymuş güzel maçtı yine iyi dayandı erciyes