İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TÜRKİYE LOKASYON - %99.99 UPTIME / 6 Gb Reseller 29 YTL Yerine 19 YTL. STOK:5 ADET

turkiyereseller

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2008
Mesajlar
150
Reaction score
0
Konum
turkiye
Türkiye Reseller'den TR-2 Reseller Paketi Kampanyadadır.
Kampanya için 5 Adet Stok Açılmıştır.


6 Gb Alan
50 Gb Trafik
50 Domain Ekleme
Sınırsız Özellik
Plesk 8.3.0 Kontrol Panel
Firewall & D-Dos Koruma
7/24 TİCKET & MSN
Günlük Yedekleme
Türkiye Lokasyon
Uptime %99.99

AYLIK: 29 YTL. Yerine 19 YTL.
NOT: Sabit fiyat garantisi.

Firewall & D-Dos Koruma Test ip: ping 88.255.117.160 - 161

Sipariş öncesi sorularınız için ekliyebilirsiniz.
www.turkiyereseller.com - Reseller - Vps - Kiralık Sunucu
[email protected]
 

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Eylül 2007
Mesajlar
161
Reaction score
0
Ispat etmeyi birak, %99.99'u (Service Level Agreement) kullanim sozlesmesinde belirtilmis mi? Hayir.
Firma simdiye kadar %99.99'u tutturmus olabilir ki cok zordur (calistigim danismanlik sirketi bunyesinde Application Hosting merkezimiz var buna ragmen soz verilen SLA'ler %99'i gecmiyor) bu ileride %99.99'u tutturamadiginda sozunde duracak anlamina gelmez. Sozlesmede boyle bir nokta yok nede olsa.
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
olurmu dostum adam adres yazmış :D
TURKEY / ISTANBUL / ORTAKÖY
süper yaaaa :D
 

hostturka

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2006
Mesajlar
620
Reaction score
0
şakamısın kardeş sen :D telefon da çok orjinal 123456789 ...
 

atalay22

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Kasım 2007
Mesajlar
269
Reaction score
0
daha neden banlanmamış ki bu arkadas? Bilinçsiz acemi arkadaşlar belkide buna kanıp paket alıp rezil olacak
 

C0D3Z3R0

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Şubat 2008
Mesajlar
2
Reaction score
0
Evet hocam size katılıyorum

Whois bilgileri sizin söylediğinizi destekliyor . inceledim bu konuda hem fikiriz.fakat bilmiyorsunuz ki bu bir şirket politikasıdır. son zamanlarda domain whois çekerek ulaşılan bilgiler sayesinde hem sunucu güvenliği hemde diğer paketlerin güvenliği tahlikededir. [Son yapılan Sosyal Mühendislik Örneklerine Girin Bakın Hak Verirsiniz.] Kişi Karalamak bu kadar kolay olmasa gerek. az daha sağduyulu olun.
 

turkiyereseller

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2008
Mesajlar
150
Reaction score
0
Konum
turkiye
Merhaba Baltacı arkadaşlar

Merhaba Baltacı arkadaşlar,

İnternet hizmetleri sağlayan ve sağlamayan kişiler kısacası bu konuyu baltalamaya çalışan arkadaşların işi gücü olmadığından, insanların ekmeği ile oynamayı kendilerine bir iş edinmiş olup bu durumdan zevk alan insanlara sözüm şu dur ki; Herkes kendi işine gücüne baksın işi gücü olmayan kişiler bizim gibi yoğun kendini işine adamış insanların ekmeği ile oynamasınlar.

Ayrıca gerekli açıklamaları yapmama rağmen hala bu konuyu baltalamaya çalışan venom gibi diğer üyelere bir sözüm var ki, her başlangıcın bir sonu mutlaka vardır.

Gerek Uptime durumu ile gerek ise iletişim bilgileri ve web sitemiz ile bize yapılan çamur at izi kalsın politikası uygulamaktan başka bir şey değildir.

Aynı sektörde olduğumuz halde hostturka’da bizi baltalamaya çalışan kişiler arasında bu demek oluyor ki, işine ve müşterilerine saygısı olmayan bu sektörü boşuna işgal ettiği anlamına geliyor.

Atalay22 isimli üyeye gelince ise bizim banlanmamızı gerektiren bir konu var ise ancak forum yetkilileri banlayabilir. Bunu söylemek sizin haddinize değildir.

Atalay22 isimli üye’den alıntı, ‘‘buna kanıp paket alıp rezil olacak’’ yazmışsınız biz ne kimseyi dolandırdık, ne de kimseyi rezil ettik. Ayrıca bir kişi ile iletişim sağlanırken ‘‘buna’’ kelimesi ile ifade edemezsiniz.

Bu ara web sitemizin tasarımı henüz bitmese de size bir (1) resim gösterelim istedik ki artık bu konu üzerine baltalama yapmayın.

http://turkiyereseller.com/demo.bmp

Konu burada kapanmıştır. Özel bir durumu olan kişiler Pm atsınlar. Bizi rahatsız edecek bir durum söz konusu olduğunda bu konular ile bizim ilgilenmeyeceğimizi, avukatımız ile yüz yüze geleceğinizi bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,
Türkiye Reseller
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
baltalamakmı ? ne alakası var ben insanların kandırılmasına engel olmaya çalışıyorum senin işini, ekmeğini neden baltalıyım saçma sapan konuşma.
Bir link vermişsin. Benim sitem demişsin. Tasarımını iyi kötü yapmışsın, menülerini, konu başlıklarını oluşturmuşsun, içeriğini girmişsin. Herşey tamamda bir tek adres ve telefon yazmamkmı zor geldi sana ?
Benim ticari sitemde sadece telefon ve adresim var başka bir şey yok ama insanlar bana böyle tepki vermiyor, aksine bir kamyon iş alıyorum. neden çünkü yerim belli yurdum belli. ama senin yaptığın iş değil kepekle maymun kandırmak!...
Önce ne yapmak istediğini bil ondan sonra ahkam kes. Burada herkesin senden çok işi var emin ol. İnsanları böyle saçmalıklarla meşgul etme. Ya işini tam yap ya da yapmayarak insanların bu tarz yorumlarına sıkıntı yapma.

Avukatmı...??
Sen sitene hele bir adres koyda gelen maliyelere anlatırsın derdini.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst