Türkiyede en sağlam ve kaliteli host hangisi

0
Onaylı Üye
Üye
kriweb.com pahalı ama başın ağrımaz . örnek: kadirinanir.com

0
Onaylı Üye
Üye
Lisanslı Ioncube encoderımız var scriptinizi ioncube ile encode edebiliriz bu durumda scriptiniz domaininize kodlanır dosyalar çalınsa bile sizin domaininiz dışında bir domainde kesinlikle çalışmaz ayrıca dosyalar encode edildiği için dosyalarınız çalınsa bile dosya kodlarınız okunamaz incelenemez ve değiştirilemez...

0
Onaylı Üye
Üye
Lisanslı Ioncube encoderımız var scriptinizi ioncube ile encode edebiliriz bu durumda scriptiniz domaininize kodlanır dosyalar çalınsa bile sizin domaininiz dışında bir domainde kesinlikle çalışmaz ayrıca dosyalar encode edildiği için dosyalarınız çalınsa bile dosya kodlarınız okunamaz incelenemez ve değiştirilemez...

Not: server yük durumunuzu bilmiyorum açıkçası ciddi yük oluşturan siteleri bir çok host firması barındırmaz ve deticated servera geçmenizi tavsiye ederler

Ben Ücretsiz olarak scriptinizi ioncube ile domaininize encode etmeyi teklif ediyorum ( böylece nerden host alırsanız alın scriptinizin çalınması konusunda içiniz son derce rahat olur )

0
Onaylı Üye
Üye
hostcini.com
win.com.tr
labina.com.tr
dilek.com

0
Onaylı Üye
Üye
2 Aylık konuyu hortlatmış son 5 kişi.. laf olsun diyemi yaziyosunuz anlamıyorum...

0
Onaylı Üye
Üye
2 Aylık konuyu hortlatmış son 5 kişi.. laf olsun diyemi yaziyosunuz anlamıyorum...

laf olsun diye yazmıyorum, kendi adıma. her başlığın tarihini kontrol edemiyorum haliyle. biraz daha yazıcı mesajlar yazarsanız ne güzel olur.

0
Onaylı Üye
Üye
Ben şimdiye kadar Hosting Firmalarından çok çekmiş bir insan olarak diyorum ki : www.nixcon.com.tr

Hem müşteri memnuniyeti, hem de güvenli servis veren bi yer.

Geri