Wishmaster' Alıntı:
Ne alaka yani
Harbi çok gereksiz mesajlar atıyosun sen Google Pagerank güncelliyor diyiorum. Nerden biliyosun akraban mı var diyor
boşver bunun gibi adamları. ben bu tip heriflerle muhattap oldum diye 30-40 forumdan atıldım. bunlar gibisi böyle klavyeden ona buna sataşıp çileden çıkarırlar, sonrada döner döner kurallardan bilmemneden dem vururlar. bu gibilerin derdi sataşmakttır. bir işede yaramazlar. kimsenin sorduğu soruya cevap vermezler, kimseye yardım etmezler, ortaya bir iş çıkarmazlar. böyle konuşurlar işte. konuştukları zamanda sataşma babında konuşurlar. biz bunlara internet kimlikli adamlar diyoruz. gerçek dünyada kişiliksiz, silik şahsiyetler burda ona buna sataşarak dominant bir karakter sergilemek isterler fakat ulaştıkları nokta ortalığı karıştırmaktan, insanların işine mani olmaktan başka hiçbirşey değildir.
mesela bu başlığın amacına ulaşmasını engelledi ve bana lazım olan bir bilgiye artık hayatta ulaşamam. çünkü konuyu saptırdı. işime taş koydu. dolop nickli eleman gibi şahsiyetsizlerin attığı bir tane faydalı mesaj gösterin bana.. sadece bir tane.. yoktur.. çünkü bunların faydalı hiçbir yanı yoktur.. depresif hallerinin endopinaktik tatminlerini sanal ortamda yapmayı denerler, çünkü bunlar freud'ün 3. ergen devre diye tanımladığı dönemde takılı kalmışlardır ve asla bir gerçek erişkin olamazlar.. Ona kızmak istiyorum ama kızamıyorumda.. çünkü gerçekten yardıma ihtiyacı var.. ve ona uzanacak psikolojik ve bilimsel yardımı dahi kabullenemeyecek kadar kaybolmuş ruhunun karanlık dehlizlerinde.