İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türkiyedeki Haber Siteleri Berbat Durumda..!

master65

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba Arkadaşlar Sizin ile Türkiyede Haber Sitelerinin Ne Kadar Kötü Olduğunu Anlatmak İstiyorum,

A.'dan Z Türkiyede Haber Sitelerinin 1 inci Hatası Manşet saçmalığı hangi haber sitesini açarsanız Açın 10'unlu manşet sistemi..Yurtdışındaki ciddi siteleri incelediğimizde bunlarda öyle birşey yok buradaki haber siteleirne adam giriyor manşetlere bakıyor sonra sayfayı kapatıyor.google bu olayı sevmiyor ama bunu kimse anlamıyor yurtdışındaki haber siteleri özel haberlerini jpeg formatında ya ortalar,yada büyük bir şekilde gösterir ve ziyaretçinin sayfayı gezmesini sağlar.

Ama Bu türkiyede tam tersi sonra vay efendim sitemizde insanlar durmuyor hemen çıkıyor raporlar bunu gösteriyor..

Google Adsense :
Neden Tıklamaları Sahte sayıyor neden yurtdışındaki sitelerde böyle bir durum yok olsada mininum arkadaşlar siteler özel kodlama olmalı yani benzer scriptler kullanılmamalı reklam yerleşimi iyi olmalı kendi panelizde bir tık bile hesabınızın kapanmasına neden oluyor google çok özel geliştiricileri bunları bas bas bağırarark bildiriyor,

İçerik : Ne olursa olsun dışardan bir habere bakıldığında kendiniz değerlerirek yazın copy paste olayı size -30 ve -500 cezasına götürür linkleriniz başlarda olmaz çok haber atmayın bunu google sevmiyor adam yapmış botu trafik artsın die sırf rakiplerine tuzak kendi kendine günceliyor insanları kandırıklarını sanıyorlar,ama yanılıyor sitenin içine giriyorsunuz resmen reklamları gözünüze sokuyorlar yada teşvik ediyorlar..bunlar aykırı birşey adam akkılı sitenizi özgün bir şekilde güncelleyin,özgün içerik google insght kullanın daha çok anlatacıklarım var.. şimdilik sağlıcakla kalın..

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Bunları yapmayan ayakta duramıyor zaten.
Teşekkürler +rep verdim.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Son zamanlarda kafamı karıştıran ender yazılardan biri, devamını bekliyoruz anlatıcaklarınızın üstadım, bi +++ da benden

toros

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben bu görüşlere kısmen katılmıyorum. Türkiye'de çok iyi haber siteleri var. Haber siteleri tasarımı yapan çok başarılı arkadaşlar (TASARIM) var. Türkiye'de tasarım konusunda oldukça iddialı siteler var. Yerelliği ortadan kaldıran internet yayıncılığında ölçü olarak neden google verileri ya da google tarafından dayatılan veri tabanları kıstas olarak alalım? Google ya da benzeri kuruluşlar kendi tekellerine daha çok kaynak olabilecek "Partner" adı altında sürüyle site alıyor. Türkçe içerikli sitelerin ve çoğunlukla haber sitelerinin ortak derdi reklam. Malesef bu konuda dünyada pek çok ülkenin özgün sitesi günümüzün köleleri olarak google ve alt kuruluşları tarafından kullanılıyor. Hem de çok ucuza kullanılıyor. Google kendi değerlerini, kendi ölçüm sistemlerini dayattığı sürece bu tartışmalar daha çok uzun süreceğe benziyor. Okur tercihi ölçülmeli fakat tercihlerin ortaya çıkardığı o büyük pastanın yüzde 99'u neden google amcanın midesine iniyor? Bunu da görmek lazım

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Okumayı sevmeyen insanlardan daha fazlasını bekleyemem zaten

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.