Satis bir cok sitede duyurulmaya baslandi arkadaslar, multi konudur, guncellemelerden haberdar edecegim bu konuyuda.
Teklif veren arkadaslardan birisinin onerisi uzerine satisi acik artirma usulu devam ettirmeye karar verdim. Insanlari fazla bekletmemek ve yormamak icin bu karari aliyorum. Acik artirma en son gelen teklif uzerinden baslayacaktir: 4200 TL
Site adresi: ressim.net
Google index: 4.890.000
Google resim indexi: 4.710.000
Site için istenen fiyat: Teklif usulu
Acik artirma baslangic: 4.200 TL
Minumum artirma: 200 TL
Hemen al: 10.000 TL
Acik artirma bitis suresi, son tekliften 72 saat sonradir.
Sitenin aylık getirisi: net olarak hesaplamadim duzgun bir firma bulamadim
Sitenin açılış tarihi: 2006
Kategori, sitenin içeriği nedir: resim yukleme paylasma, galeri olusturma v.s v.
Günlük hit sayısı, kaynak link: 7-10k
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5-6 yasinda ve pr 3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: hersey dahil kiralik sunucularda.
Hosting dahil midir: kiralik sunucularda dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Genelde cogu arkadas gelir'i dusundugu icin ve aklima gelen bir konuyu paylasmak istedim
sitede 2 link ucretli olarak bulunmakta. Bunlardan birinden Aylik 90 dolar, digerinden tanidik oldugu icin 50 dolar aliyorum. Sadece iki link aylik 150 dolar. Artik varin diger gelirlerini siz dusunun
Gelir meselesini soranlar icin:
2 sene once adsenseden aylik 200 euro kazaniyordum. Ban yedikten sonra reklam almadim 1 seneye yakin, sonrasinda arayislarimdada guzel bir firmayla is yapamadim, cunku Turkiye trafigi yogun ressim.net in ve bu bolge icinde turk firmalari harici iyi ucret odeyen yok. turk firmalarinda cogu kendinden gecmis. popup aliyorsun, kapatmak icin tikladiginda tekrar aciliyor. Boyle seyleri sevmiyorum, bu yuzdende devamli duran reklamlar almadim siteye.
Detayli yazdigim makale: http://www.makaleci.com/ressim-net-satilik-ressim-net-for-sale.html
r10daki diger konu: http://www.r10.net/site-satisi/1100763-ressim-net-satilik-ressim-net-for-sale.html
Teklif ve satis icin:
Kisisel cep telefonum: Belgium tel: 0 (032) 48 457 32 40
msn sohbet mailim: [email protected]
mail gondermek isteyenler: [email protected]
Teklif veren arkadaslardan birisinin onerisi uzerine satisi acik artirma usulu devam ettirmeye karar verdim. Insanlari fazla bekletmemek ve yormamak icin bu karari aliyorum. Acik artirma en son gelen teklif uzerinden baslayacaktir: 4200 TL
Site adresi: ressim.net
Google index: 4.890.000
Google resim indexi: 4.710.000
Site için istenen fiyat: Teklif usulu
Acik artirma baslangic: 4.200 TL
Minumum artirma: 200 TL
Hemen al: 10.000 TL
Acik artirma bitis suresi, son tekliften 72 saat sonradir.
Sitenin aylık getirisi: net olarak hesaplamadim duzgun bir firma bulamadim
Sitenin açılış tarihi: 2006
Kategori, sitenin içeriği nedir: resim yukleme paylasma, galeri olusturma v.s v.
Günlük hit sayısı, kaynak link: 7-10k
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5-6 yasinda ve pr 3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: hersey dahil kiralik sunucularda.
Hosting dahil midir: kiralik sunucularda dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Genelde cogu arkadas gelir'i dusundugu icin ve aklima gelen bir konuyu paylasmak istedim
sitede 2 link ucretli olarak bulunmakta. Bunlardan birinden Aylik 90 dolar, digerinden tanidik oldugu icin 50 dolar aliyorum. Sadece iki link aylik 150 dolar. Artik varin diger gelirlerini siz dusunun
Gelir meselesini soranlar icin:
2 sene once adsenseden aylik 200 euro kazaniyordum. Ban yedikten sonra reklam almadim 1 seneye yakin, sonrasinda arayislarimdada guzel bir firmayla is yapamadim, cunku Turkiye trafigi yogun ressim.net in ve bu bolge icinde turk firmalari harici iyi ucret odeyen yok. turk firmalarinda cogu kendinden gecmis. popup aliyorsun, kapatmak icin tikladiginda tekrar aciliyor. Boyle seyleri sevmiyorum, bu yuzdende devamli duran reklamlar almadim siteye.
Detayli yazdigim makale: http://www.makaleci.com/ressim-net-satilik-ressim-net-for-sale.html
r10daki diger konu: http://www.r10.net/site-satisi/1100763-ressim-net-satilik-ressim-net-for-sale.html
Teklif ve satis icin:
Kisisel cep telefonum: Belgium tel: 0 (032) 48 457 32 40
msn sohbet mailim: [email protected]
mail gondermek isteyenler: [email protected]