İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türkiyenin En Güvenilir Şans Oyunları Sitesi Betbizz

seocum

0
Yasakli Uye
Katılım
3 Mart 2016
Mesajlar
410
Reaction score
0
Betbizz Online Spor yasakparaleri, Canlı Rulet, Canlı Blackjack, vegas Slot, Canlı yasakpara, kaçak yasakpara ve Canlı vegas markası, dünyaca ünlü otoriteler tarafından kabul edilmiş servis sağlayıcıları, adil, güvenilir yasakpara, ödeme garantisi, yüksek oranlar, bilinçli oyun deneyimi yaşatma işbirliğinde bulunarak kullanıcı dostu ve eğlenceli zaman geçirmenizi kolaylaştıran tasarımı, hizmeti vermeyi dünya standartlarında sunmayı ilke edinerek Türkiye pazarına projelendirilmiş olup, 2016 yılında faaliyete geçmiştir.

Betbizz, tecrübeli kadrosu ve güleryüzlü yönetimi uluslararası online oyun alanında yılların deneyimine sahip olmakla birlikte, bu geçen yıllar boyunca da öncü markalar geliştiren bir ekiptir.

Betbizz Online yasakpara Şirketi olarak sorumlu yetişkinlere online oyun kapsamında eğlenebilecekleri ve en iyi hizmeti alabilecekleri, belirli lisanslara sahip ve denetimli oyun ürünleri sunmaktayız. Bu nedenle internet sitemizde sorumlu olarak faaliyet gösterebilmek için 18 yaş altı reşit olmayanlara yasakpara oynatmak, zorlayıcı yasakpara yaptırmak ve dolandırıcılığın önüne geçebilmek adına şirket dahilinde bazı açık şartlar kurallar ve prosedürler belirlenmiş olup 18 yaş altı üyelikler kabul edilmemektedir.

Betbizz, Hollanda Antillerinden Curacao eGaming Licence adı altında E-Commerce Park Vredenberg, Curacao Gambling komisyonu lisanlı ve kayıtlı hizmet vermekle birlikte, Online yasakpara Lisanslıyla tüm faaliyetleri düzenli denetimlerden geçerek yürütülmektedir.

Sizlere kaliteli ve güleryüzlü hizmet vermekten memnuniyet duyan Betbizz markası, güçlü müşteri hizmetleri ahlakımızla stratejimizi destekliyor ve müşterilerimize her an bize ulaşabilecekleri kanallar sunuyoruz. Tecrübeli canlı destek ekibize 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz,
Betbizz’i oyun ve eğlence anlayışı ile öncelikli olarak tercih ettiğiniz için teşekkür eder, oyunlarınızda bol şanslar dileriz.

Web Sitesi: http://www.betbizz.com/
 

a.IŞIK

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Mayıs 2013
Mesajlar
782
Reaction score
0
Turkiye'de bir vegas (qumar) sitesi olarak üstelik legalpara'dan lisans almadan faaliyet göstermeniz yasal değildir. Millettin başına bela aldırmayın.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst