İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türkiyenin En Iyi Hosting Firması Seçildi

aygunovic

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
109
Reaction score
0
Müşteri Yorumları



-müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar, ne zaman bir host paketine ihtiyacımız olsa 5 dakika içinde sorunsuz şekilde hazır ve her zaman teknik destek alabilme şansı çok iyi.

-Gerçekten inanılmaz. Her istediğime anında cevap , çözüm buluyorum. Canlı destek ekibi gerçekten çok iyi. Anında işleminiz gerçekleştiriliyor. Hiç düşünmeyin direk daha.net i tercih edin derim...

-Canlı desteğinden oldukça memnun kaldım,hosting alırken göz önünde bulundurulmalı

Ve bunun gibi 100lercesi

Sizde Faydalanın Bu kaliteli hizmetten daha.net
 

Antika

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Aralık 2010
Mesajlar
451
Reaction score
18
en iyi hosting diye birşey yok bence, bir disk patlar kalırsın öyle tüm prestijin yerle bir olur birde kim neye göre seçmiş ? referanslı linkte olmamış bu arada
 

mehmetkilic

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Aralık 2011
Mesajlar
20
Reaction score
0
Kendi yargılarınızı genel bir kavram gibi yansıtmanız yanıltıcı. Boş ve gereksiz bir konu.
 

derin

0
Yasakli Uye
Katılım
27 Haziran 2013
Mesajlar
18
Reaction score
0
Konum
Bursa
DÜNYANIN EN İYİ WEB HOSTİNG FİRMALARI HANGİSİ?

Dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaları, müşterilerine sundukları birbirinden dolu dolu plan paketlerdeki içerik zenginliği, kaliteli hizmet politikaları, sunuculardaki performans ve destek arasındaki denge, mümkün olan en uygun paket fiyatları, %100 müşterileri memnuniyet ile para iade garantisi de dahil olmak üzere, sunumları dikkate alınmıştır. En kaliteli hosting firmaları, web barındırma sunucu hizmeti sunan dünyadaki binlerce web hosting firmaları arasından büyük bir titizlik ile bir arada bulabilirsiniz.
KAYNAK: sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfasında bulabilirsiniz.
Ayrıca, Web hosting firmaları işleyişi hakkında fazla bilgi sahibi olmayan arkadaşlar sitenasilkurulur.net web sitesinin "Web Hosting Nadir?" başlıklı sayfasında ise hosting firmaların işleyişi hakkında bir makale var. İncelemenizi tavsiye ederim.
 

raniadoll

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2013
Mesajlar
2
Reaction score
0
Arkadaşlar ingilizce yemek tarifleri sitesi açıcam..ingilizce olucağı için amerika lokasyonlu host alıcam..Bana önerebileceğiniz windows tabanlı mysql database veren firmalar var mı? yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
 

mmnet

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Mart 2012
Mesajlar
114
Reaction score
0
Yine bir reklam vakasına dönmüş.
Hiç ürünü kullanmadan yorum yapanlar insanları yanlış firmalara sevk ediyor. Ben zamanında bir forumda ismini vermek istemediğim bir firma tarafından dolandırıldım hemde çok iyi diyip pohpohlanıyordu.

Bu konuda özellikle çok dertliyim en iyi hosting kişiden kişiye göre değişir şüphesiz ama destek vermeyen firmalar bilgi düzeyi yeterli olmayan saçma sapan merdiven altı firmalar kendilerini çok yüksekte bir imaj çiziyorlar ama 2 kişi hizmet veriyorlar sen önce kendi siteni açık tut !

Başım çok ağrıdıktan sonra kurumsal firma araştırdım natro web hostingden aldım her hizmetime fatura gönderiyorlar ve ulaşıyor evime diğer firmalar gibi gönderilipde gelmeyen faturalar gibi değil. İşini hakkıyla yapıyorlar. Hem sitelerimden memnunum hem hizmetlerinden hem de kurumsallıklarından xserver hizmetlerinden aldım sunucu türkiye'de bir tek natro da var neyse aldım sitem google hızında açılıyor. Yani daha ne istiyim ki ben hızlı açılsın faturam gelsin destek verilsin yeter bana.
 

trbak

0
Yasakli Uye
Katılım
20 Temmuz 2008
Mesajlar
204
Reaction score
0
En iyi host firmaları dallas ta. Tr de ise en iyileri sayayim bana gore: ihs, doruk, vargonen, radore..
 

CanerErgez

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
131
Reaction score
0
Bence Sadece Büyük Firmalara Takılı Kalıyorsunuz .

Yilmazservers , MAVInternet vs. Iyi Markalar . İkisiylede Çalıştığım İçin Biliyorum Ki Birininde Ortağıyım ...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst