Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaynak: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfasında en iyi ilk 5 web hosting firmaların listesini bulacaksınız. Web hosting firmaları işleyişi hakkında fazla bilgi sahibi olmayan arkadaşlar www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Web Hosting Nadir?" başlıklı sayfasında ise hosting firmaların işleyişi hakkında harika bir makale var. İncelemenizi tavsiye ederim.
Site Açma Ücretsiz Eğitim Rehberi
İnternet Sitesi Yapmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı, Artık Herkes Web Sitesi Yapabilecek. Bir web sitesi yapmak istiyorsunuz, fakat nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, bu web sitesi kurma programları ile aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Bu internet sitesi yapma programları ile hiçbir tasarım kodlama ve teknik bilgiye sahip olmanız gerekmez. İstediğiniz kategoride web sitesi açmak çok basite indirgendi. Bir site kurduktan sonra istediğin kadar site kur. Sıradan bilgisayar kullanıcılarına tasarlandığı için artık herkes site kurabilecek Başarılı ve profesyonel bir internet sitesi kurmanız için 300 dakikalık uygulamalı ve HD kalitesinde video eğitimleri ile 5 saatlik ücretsiz bir eğitim ile Adan Zye hayal edebileceğiniz her kategoride web sitesi kurabilecek ve yayınlayabileceksiniz.. Kaynak: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Ücretsiz Site Yapma rehberi" sayfasıdır.
müşterisi çok olan ve/veya çok reklam yapan en iyisi olmaz bence. Kısa sürede her konuya çözüm üreten, hızlı destek veren firma en iyi domain hosting firmasıdır bence. natrodan 3 yıl önce sitelerimi linesis.com a taşıdım. birçok arkadaşımda linesis.com a geçti. iyiki geçmişim, arkadaşlarımda çok memnun. Kalite = Hizmet bence.
ayrıca 25 dolar veya % 25 indirim kuponu kullanarak fiyatı düşürebilirsiniz KUPON KODLARI
%25 indirim kuponu: indirimkazan
25 dolar indirim kuponu: turkiye
Ayrıca Hostgator'a üyelik işlemleri hakkında ayrıntılı bilgi ve yardımı BURADAN alabilirsiniz...
kolay gelsin.
Bence VPS, Dedicated noktasında alacaksınız yerli olabilir. Web hosting alacaksınız (wordpress, joomla kurmaya) yurtdışı daha ucuz ve daha çok özelliklidir.
Askmeter Hosting'i öneririm.
firma yeni kurulmuş. hatta ilk müşterilerinden biride bendim.
ilk başta çözeemedim ama bana deneme amaçlı hosting felan verince, destek yardımları çok iyi olunca onunla çalışmaya karar verdim ve sonuna kadar memnunum.
hatta şuan hosting ürünlerinde %50 indirim sağlamaktadırlar. bende o indirimden yararlanıyorum. isterseniz deneme amaçlı ticket açıp deneme hosting isteyin büyük ihtimal verebilirler. ama memnun kalacağınızdan adım gibi eminim. sunucularıda gayet hızlı