İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türkiye'nin en iyi ve en büyük mafya oyunu satılık.

murdock

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Mart 2005
Mesajlar
1,273
Reaction score
3
Site adresi: pm isteyin.
Site için istenen fiyat: 11.000 TL (Duruma göre pazarlık yapılır.)
Sitenin aylık getirisi: 1.000 - 1.500 TL
Sitenin açılış tarihi: 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online web tabanlı mafya oyunu
Günlük hit sayısı, kaynak link: 700-800 tekil ziyaretçi / 300 ortalama üye girişi / anlık 60-80 online oyuncu
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2010 / PR3 ve Dmoz'da kayıtlıdır.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriğiyle. .net, .org domainleriyle verilecektir. Ek önemli 2 domain de vardır. Onlarda verilecektir. Domainler sadecehosting'dedir. Server sadecehosting'dedir.
Hosting dahil midir: evet.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok.
Ödeme şekli: Misli hesabına veya duruma göre hesaplarıma haciz geldiğinden, iş bankası hesabına alınabilir. Takas ya da taksit olmamaktadır.

Ulaşım: özel mesaj veya [email protected] msnini ekleyerek ulaşabilirsiniz.

Siteyi satma sebebi; Forumda bilen arkadaşlar vardır. hititajans Ersan bey'de bilmektedir. Bitmek bilmeyen ciddi ailevi ve kişisel maddi sıkıntım ve en son da hesaplarıma haciz gelmesiyle çok emek verdiğim bu siteyi satmak zorundayım.

Site Özellikleri

1. Site kazançlarını mağaza tarzı sistemle saygı puanı, seviye puanı, altın, para, mermi, gold premium ve özel paketlerle elde etmektedir. VIP marketi adında çok kolay sistematik bir bölümü site içerisinde vardır.

2. Site girişinde bulunan oyunun profesyonel hazırlanmış intro videosu vardır. Özel olarak hazırlanmış ve çekilmiştir.

3. Oyun içerisinde sanal futbol yasakpara bölümü bulunmaktadır. Oyuncular oyun parasıyla maçlara kupon yapar ve bültenlerden canlı maçlara maç sonuçlarına herşey otomatik sonuçlanır. Yapılan kuponlar da otomatik sonuçlanır. Yönetimsel hiçbir müdahaleye gerek yoktur.

4. Oyunun girişinde facebook login ile tek tıkla oyuna giriş ve oyuna kayıt sistemi bulunmaktadır. Facebook hesap bilgileri facebook izin verdiği derecede bilgiler veritabanına kaydedilir. Ayrıca 4 alanlı hızlı form ile de oyuna anında kayıt olurlar.

5. Google'da mafya kelimesinde ilk sayfada ve ilk 3 site içerisindedir. Mafya oyunu ve online mafya oyunu gibi kelimelerde yine ilk sayfada ilk 5 site içerisindedir.

6. Facebook sayfasında doğal yollarla beğenmiş 7bin üyesi ve twitter adresi bulunur. Ayrıca youtube kanalında oyunla ilgili bir çok öğretici video da bulunmaktadır.

7. Oyun içi anlık facebook'takine benzer sohbet sistemi bulunmaktadır. Oyuncular birbirlerini arkadaş olarak ekleyerek ekranın köşesinde sohbet edebilmektedir.

8. Referans sistemi bölümü bulunmaktadır. Referans sistemiyle ayrıntılı raporlarla sizin de inceleyebileceğiniz paneliyle oyuncuların oyuna oyuncu bulmasıyla referans puanı kazanırlar. Bu puanlarla referans marketinden alım yapabilmektedirler.

9. Ortaklık sistemi yine webmasterlara ayrıntılı raporlarla üye başı ücret ödemeli bir ortaklık sistemi sunmanıza sağlar. Herşey ayrıntılı ve güvenlidir. Suistimale izin vermeyen bir loglama sistemi ve raporları vardır.

10. Oyun içi destek ve yardım ticket sistemi bulunmaktadır. Böylece oyuncular hızlı ve rahat şekilde sorularını sorarak yardım alabilmektedirler.

11. Oyun içinde farklı ülkelerdeki mermi fabrikaları ve havalimanlarını oyuncular ele geçirip işletip gelir elde edebilmektedirler. Böylece savaş sebebi söz konusu yapabilmektedirler.

12. Oyunda 1 gün ateşkes 6 gün savaş vardır. Savaş sırasında birbirlerine 2 çeşit saldırı şekliyle saldırırlar. Öldürme ve ayağına sıkma şeklindedir. Geliştirilmiş ve güvenli bölümleriyle oynarlar ve sonuca ilişkin ayrıntılı raporların bulunduğu bölümlerle saldırıları inceleyebilmektedirler.

13. Oyun 5 senelik tecrübeyle kodlanmıştır. Her bir satırı hem php optimasyon olarak hemde mysql veritabanı optimasyonuyla en iyi hızda çalışmasını sağlamaktadır. Bu sayede en minimum şekilde çok bir server gideri olmadan oyun barındırılabilmektedir. Benim şuanda kullandığım serverın aylık gideri 400tl ama serverda 4 tane daha sitem bulunmaktadır. Sadecehosting fiyatlarını da düşünürsek 200tl lik bir serverda bile rahatlıkla ve hızla barındırılabilir.

14. Oyunun yıllardır her bir satırı geliştirilerek ve kontrol edilerek yapıldığı için bu süre içerisinde tüm oyun bugları ve açıkları kapatılmıştır. Hiçbir şekilde sql injection sorunu bulunmamakla beraber oyuncuların hile yapabilmesine olanak sağlayan otomatik programlara kadar herşey engellenmiş ve haksızlık ya da sorun yaratmayacak şekilde herşeyiyle sorunsuzdur.

15. Forum olarak geliştirilmiş mybb forum kuruludur. Foruma kayıtlar oyun içerisinden anında yapılır ve oyun nickleriyle foruma üye olurlar. Mesajlarının üstünde oyunla ilgili birçok bilgisi yazar. Oyundaki öldürme, ayağa sıkma, aile savaşları ve yeni kurulan aileler gibi gelişmeler anlık olarak forumda konu açılır ve oyuncuların sohbetine sunulur şekildedir.

16. Oyun yapısı itibariyle tamamiyle sosyal iletişim ile bir sosyal mecra halindedir. Oyun içi mesajlaşma sistemiyle de sistem mesajları ve normal mesajlar ayrı olarak gelir. Düzenli halde oyuncular arası mesajlaşma sağlanır. Buna ek olarak küfür ve reklam gibi durumları engelleyen otomatik filtre sistemi de mesajlaşma sisteminde bulunmaktadır.

17. 12 ayrı suç işleme bölümü bulunmaktadır. Bunlardan 3'ü özel belli saatlerde açılır ve normalden daha çok kazandırdığı için oyuncuların katılımını arttırır. Ayrıca ateşkes zamanı özel suçla da ilk 5 kişiye mermi ödülü veren bir suç da bulunmaktadır. Bundan ayrı kaçakçılık gibi çok çeşitli işler bulunmaktadır.

18. Oyunda oyuncular aile ve fabrika kurabilir, mülk satın alabilir veya işyerleri satın alarak saatlik gelir elde edebilir durumdadır.

19. Gazino bölümünde oyuncular arası canlı yasakpara canlı mermi gibi bölümlerle blackjack gibi sanal oyunlar da bulunur. Yukarı da bahsettiğim gibi anlık otomatik güncellenen ve işleyen sanal futbol yasakpara bölümü de vardır.

20. Oyunda 22 görev vardır. Görevlerde yükseldikçe zorlaşır. Oyuncular görevleri yaparak başlar ve görevler ayrıntılı açıklamalı ve geliştirilmiş şekildedir. Böylece oyuncular görevleri de yaparak oyunda gelişirler.

21. Oyunda Takas Merkezi ve açık arttırma gibi bölümlerle oyuncular arası alışveriş ve pazar sistemi bulunmaktadır. Böylece oyun çok daha iyi bir ticaret alanı da sağlamaktadır ve oyunu eğlenceli kılmaktadır.

22. Oyun genel yapısıyla onlarca bölüm ve işleve sahip olduğundan oyuncular asla sıkılmaz, beklemez ve sürekli yapacak bir iş bularak oyunda sürekli vakit geçirir ve bağımlı hale gelir.

23. Aile savaşları bölümüyle de aile kuranlar aileleriyle karşılıklı savaş veya dostluk ilan ederek aralarındaki çekişmeleri de atlatırlar.

24. Oyunda icraat sıralaması, en iyi oyuncular gibi birçok sıralama bulunmaktadır ve bu sıralamalar hep ödüllü olması sebebiyle oyuncuların oyunda çok daha aktif olmasını sağlar.

25. Oyunda oyun oynarken radyo veya televizyon izlemek isteyenler için javascript aç kapa ekran kısmı ile oyun oynarken radyo kanallarını dinleme veya televizyon izlemelerine olanak tanır. İsterlerse radyoyu seçerek görüntüden o alanı kaldırıp oyunlarına devam edebilmektedirler.

ve ayrıntıya dökemediğim birçok özellik ve tam anlamıyla profesyonel bir oyun sistemi..


Admin Paneli Ekran Görüntüsü
(Oyunda herşey sistematik olarak işler. Başında durulması gereken veya başlatıp durdurulması gereken hiçbir işlev yoktur. Bu sebepten admin paneli de sadece basit ve nadir işler için ihtiyaç duyulmasıyla kullanılmaya yöneliktir.)

bpyw2.jpg


Temmuz ayı mobil ödeme ve kredi kartı kazancı
(Banka hesaplarıma haciz sebebiyle ulaşamadığımdan koyamıyorum)

by94t.jpg


Analytics hit ekran görüntüsü

bpyyq.jpg
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst