Çok sık yaşamaya başladığımız internet sansürü, ülkemizi İran ve Çin gibi ülkelerle aynı kefeye koyuyor...
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/9024813.asp?gid=229&sz=91206
http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/9024813.asp?gid=229&sz=91206
iyinet yayınlanan ve okadar şikayete rağmen kaldırılmayan videoları izledinizmi? Bana görede sadece türkiyeden erişimi engellemek hiç bir çözüm teşkil etmiyor. Daha büyük yaptırımlar uygulanmalı youtube ye.
Açıkcası istediği türdeki videoların yayınlanmasını çok güzel engelleyebiliyorlar. Ama binlerce kişinin şikayetine rağmen bir ülkenin değerlerini aşşağlayan videoları kaldırmıyorlarsa ben bunda artniyet ararım.
Şu topicte katıldığım tek kısım buBırakın hiç açılmasın. Bizlerde rahat bir nefes alalım. İnsanlar youtube açıkken hiç başından kalkmıyor ve buda yetersiz alt yapıya sahip türk telekomu boğuyor.
Bırakın hiç açılmasın. Bizlerde rahat bir nefes alalım. İnsanlar youtube açıkken hiç başından kalkmıyor ve buda yetersiz alt yapıya sahip türk telekomu boğuyor. Youtube kapandığından beri internetimde ve kullandığım tüm internetlerde gözle görülür bir rahatlık var. İnsanlar artık günlük müzik ihtiyaçlarını bile youtube vasıtasıyla karşılıyor. Ne mp3 arıycam ne cd alıcam diyor giriyor youtube a aratıyor ve dinliyor. Ayrıca başka ülkelerin tepki göstermeyişi müsama edişi kaale almayışı bizim sorunumuz olmamalı.
Gazeteci bunu yazmış youtubenin türkiyeye kazancı nedirki adamlar türkiyeye verigi vermez ofis acmaz türklere bir getiri saglamaz birde prestij kaybı diyorlar ya bu kadarda menfaatlerini koruyan gazatecilik görmedim sırf köşe yazısı bugun cıksın diye yazılan bir yazı.Türkiye için de büyük prestij kaybı anlamına geliyor.
nerden biliyorsunuz belkide dış basında yada dışardaki adama bak Türkiyeye Atatürkü halen ilk günki gibi saygı duyuyor diye düşünüyorlar ise..
Öyleki kimse o videoları silmeyen anlayış var eger Atatürke yapılan şeyler hoşunuza gidiyor ise açılsın.. Ama zaten ordaki videoları yapanlar.. 1 kürt kesimi.. Terörisler ikincisi kafaları çalınmış gençliğimiz.. Birtane almanın o video yapabilecek kadar yüreği olduğu (yada kişiliği) sanmıyorum..