İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

TurkMessenger'da Yenilikler (SohbeTurka)

V

vBasic

Misafir
Merhaba arkadaşlar bir önce ki konuda gelen yorumlar ve ilgi için çok teşekkür ederim. Yorumlar doğrultusunda yazılımı biraz daha sadeleştirerek kullanıma kolay hale getirmek istedim. Ve şunuda belirtmek istiyorum ki TurkMessenger programın adı değildi sadece Türk yazılımı olmasını belirtmek istedim. Şimdi sizlere SohbeTurka'nın yeni tasarımından ve özelliklerinden bahsetmek istiyorum.

Ekran Görüntüleri:
5pr1.png


csum.png


k72.png



SohbeTurka'nın Kullanılabilir Olacak Özellikleri:


  • Anlık sohbet: Listenizde ekli olan arkadaşlarınızla anlık konuşma imkanı.
  • Dosya Transferi: Sohbet üzerinden arkadaşlarınızla dosya paylaşabilirsiniz.
  • Sesli olarak sohbet: Mikrofon aracılığıyla konuşabilirsiniz.
  • Çok kişili oyunlar: Grup halinde (İkiye iki, Üçe üç...) oynanabilecek olan oyunlar. Puan toplayıp sıralamaya girebilirsiniz.
  • Etkinlikler: Her Cuma günü tüm SohbeTurka kullanıcılarının sohbet edebileceği, asosyalleşebileceği toplu konuşma alanı.
  • Otomatik mesaj özelliği: Automessage özelliğidir.



PHP CODER?
SohbeTurka'nın gelişme aşamasında sadece 1 php coder arkadaş lazım. Eğer yardımcı olacak olan bir PHP Coder arkadaşımız varsa Ö.M ile ulaşabilir, Hepinize teşekkürler...



 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst