İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Turkmp3area.Net ve NONEYM.COM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.turkmp3area.net/default2.asp

Yukardaki adrese bi girin bakın bakalım mp3arsivinin eski arayüzünü hatırlayabilcekmisiniz. Sizce nasıl yapıldı bu işler ?

Bence cevap mp3arsivi.org un bulundugu yerin sahibi berk beyfendinin mp3arsivi.org tasarımı ve kodlamasını alıp kendi sunucusunda barındırdıgı başka bir mp3 sitesine satarak neymiş noneym.com nasıl bu kadar ucuz host satarmış nasıl iyi hizmet verirmiş ögrenin tasarımlarınızı kaptırın bu dolandırıcılara sadece bi uyarı mesajı acıkca görmüş oldunuz sitedeki sözler aslında bana yakışmıyordu ama gercekten dediğimi yapıcam bu adama karşı bu scriptimin 2. piyasaya cıkışı 3.sü olmucak işallah yeni sistemim ile ama 2 cıkaranda cezasını cekcek!!!

Merak eden ciddiyetini olayın turkmp3area.net e whois cekip noneym serverlarında oldugunu ögrenebilir....

Açıkca Noneym.com Bir Dolandırıcı İnanıp sitelerinizi barındırmamanız dileğiyle...

B

Bedavalar-Net

Misafir
Bu tür dolandiricilar bu piyasada ne yazikki var,biz webmasterler bunlara karsi birlik olmali,ortak tavir sergilemeliyiz.Yapilan sey terbiyesizlikten öte HIRSIZ liktir.

Noneym.com u kiniyorum,diger webmaster arkadaslardan da bu tür kisilere kesinlikle hic bir konuda taviz vermemesini rica ediyorum.

Ortada harcanan bir emek ve para var,yazik...

saygilar.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu template'i senin sitede dahil tam 4 sitede gördüm.Dedim herhalde ücretsiz bir php script :)

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Noneym SAhtekarlığı

noneymin gerceklerini söylediğim için logları yayınlıyorum adamın beni kaldıramayıp bana yaptıkları hakkında görün bi host firması ne yapıyo Hostbula para verip nick mi uzaklaştırıyo reg floood yapıp lamerlik mi yapıyo sözde sitemi kapatıyo 10 dk lına iş yapmış oluyo

http://www.cepsayfam.net/noneym.txt

Z

zeynelkoc

Misafir
sende reg koruması yapsana veya baktın reg flood yapiyor o sayfayı bi süre kapatacaktın.

neyse olmuş bitmiş

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dostum reg koruması yapılcak 1 kaç güne ben sadece noneymden host alacak olan arkadaşları uyarmaya calışıyorum burda tek amacım o tasarımınızın kodlamanızın satışa sunulmasını ve ayrıyetten host paranızın üstüne yatılmasını istemiyorsanız dikkatli olun hostbul.net ve noneym.com farklı diiller herkeze İyi Çalışmalar...

pilawci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bizimle livehelpten konuşan bazı ziyaretçiler sizin fiyatlar neden pahalı bak X firma bu kadar veriyo bak Y firma sınırsız bandwidth veriyo gibi gereksiz laf kalabalığı ediyorlar, bende bu vesile ile ucuz paketlere/sistemlere bu kadar güvenilir diyebiliyorum.

lovelyboy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi defa arkadaşlar host alırken lütfen şunlara dikkat edin bence

1- İletişim sayfasında adres ve tel yer alsın (cep telefonu falan olmaaaaz, gerekiyosa arayın kontrol edin.bazıları eve tel hattı çektiriyo özel, ben aradığımda bi keresinde küçük bi kız çıkmıştı abim yok demişti)

2-Mutlaka ama mutlaka kredi kartıyla alış veriş olsun. Bu yurtdışından alınan kredi kartı sistemleri olmasın. Harbiden banka ile anlaşmalı olsun. Garanti SanalPos , FinansWebPos, Denizbank NetPos kullansın... Bu firmalardan alın...

Tabi bu benim fikrim

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
lovelyboy' Alıntı:
ben aradığımda bi keresinde küçük bi kız çıkmıştı abim yok demişti)
Öldürdün beni yaa...
icon10.gif

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
lovelyboy' Alıntı:
bi defa arkadaşlar host alırken lütfen şunlara dikkat edin bence

1- İletişim sayfasında adres ve tel yer alsın (cep telefonu falan olmaaaaz, gerekiyosa arayın kontrol edin.bazıları eve tel hattı çektiriyo özel, ben aradığımda bi keresinde küçük bi kız çıkmıştı abim yok demişti)

2-Mutlaka ama mutlaka kredi kartıyla alış veriş olsun. Bu yurtdışından alınan kredi kartı sistemleri olmasın. Harbiden banka ile anlaşmalı olsun. Garanti SanalPos , FinansWebPos, Denizbank NetPos kullansın... Bu firmalardan alın...

Tabi bu benim fikrim

2. söylediğinize katılmıyorum. Yurt dışındaki kredi kartı sistemleride son derece güvenilir, örneğin 2checkout.com.

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abim evde yok :D süper ya

geçen kışın biri aradı telefonumuzu, gece 3 falan, ben açtım uykulu uykulu, efendim dedim. kendimi toplamaya çalışıyorum adam gerçekten doğrumu diye kontrol etmek için aradım dedi.

sonra iyi geceler deyip kapattı

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Moderatör arkadaşlar uyuyor musunuz?

Ne olursa olsun bu forumda KÜFÜR EDiLMEMELi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.