Türksat Frekans Listesi 2019

Cimcime_Cool

0
Onaylı Üye
Katılım
15 Ekim 2002
Mesajlar
404
Reaction score
28
Konum
Adana
Türksat uydu frekanslarında son güncellemelerin ardından bazı polarizasyon ve frekans değerlerinde değişilik oldu. Türksat sayfasına girerek güncel frekans tablosunu kontrol edebilirsiniz.

Tek tek buraya kanalları eklemek yerine sizi Türksat resmi web sayfasına frekans listelerinin olduğu bölüme yönlendireceğim

Türksat Frekans Listesi 2019 için tıklayın
 

similarweb

0
Onaylı Üye
Katılım
24 Ağustos 2015
Mesajlar
132
Reaction score
7
Teşekkürler.

Otomatik şebeke arama yapmak isteyenler için:

Türksat A.Ş. hizmet kalitesinin artırılması kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde, mevcut şebeke arama frekanslarına (Türkiye ve Batı kapsama alanı için 12380 V SR:27500 Türkiye ve Doğu kapsama alanı için 12423 H SR:30000) yeni frekanslar eklendi.

Bu yenilik kapsamında şebeke tarama hizmetinden faydalanmak için, bulunduğunuz kapsama alanına göre aşağıdaki tabloda verilen herhangi bir frekans kullanılabilecektir. Uydu alıcısının “Kurulum” veya “Ayarlar” menüsünden, “Tek Kanal Arama” alt menüsünde, “Uydu” kısmında “Türksat 42° E” ve Türksat Ankara Paket parametrelerini manuel olarak girilerek, “Şebeke Arama” (Network Search) açık seçilmelidir. Otomatik tarama sonucunda, güncel kanal bilgileri uydu alıcınıza eklenmektedir.

Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ile uyumlu uydu alıcılarında ise yeni frekanslar otomatik olarak güncellenmekte olup herhangi bir ayar yapılmasına gerek bulunmamaktadır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst