arkadaşlar turkticaretin geçen benim siteme ticari yapıyorsun işi bize 40 ytl daha gönder yoksa hostunu kapatmak zorunda kalacaz demişti ve bende onlara inat ödemeye yapmayıp siirtpazari.com sitemin satışa yönelik olan içeriğini sadece tanıtma amaçlı olarak değiştirip onların istedikleri parayı sırf ödememk için ayrıca o şirketi bırakıp başka host aldım neyse öle kaldı ama hostu değerlendirmek istedim benim yaptığım tk sitelerini ücretli hostuma yönlendirdim mp3 sitem var oraya host etmişim hiti günlük tekil 600 ve banaturk ticaretin dün göderdiği mail
08.2005 dönem için siirtpazari.com web alanı trafik kullanımınız 3.083 GB olarak tespit edilmiştir.
Trafik aşım oranı : 4 GB
Trafik aşım bedeli : 35.96 YTL
Son ödeme tarihiniz : 07.09.2005
Son ödeme tarihine kadar trafik aşım bedelinin ulaşmaması durumunda web alnınız askıya alınacaktır
abi bu sizce bi kuralmı koysa kendi kafasınamı göndermiş kendi koyduğu kurallardan birimi
08.2005 dönem için siirtpazari.com web alanı trafik kullanımınız 3.083 GB olarak tespit edilmiştir.
Trafik aşım oranı : 4 GB
Trafik aşım bedeli : 35.96 YTL
Son ödeme tarihiniz : 07.09.2005
Son ödeme tarihine kadar trafik aşım bedelinin ulaşmaması durumunda web alnınız askıya alınacaktır
abi bu sizce bi kuralmı koysa kendi kafasınamı göndermiş kendi koyduğu kurallardan birimi