İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Türkün gücü dağları deldi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egzanturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dünya'nın en buyuk program firmalarında birinin kaptırdıgı domain.acıdım halen yonlendirmedim başka yere gerçi onlar Türklere acımıorda yurek işte:)))ha bide 2006 kayıtlı ama bugun aldım.nasıl oldugunu sormaın meslek sırrıdr.egzanturk.netin sırrıdır buda...pagerank 4 bide:D:D
işte site:
Bannershop GIF Animator - Create GIF Animations
whois:http://whois.domaintools.com/bannershopanimator.com
ne kadar eder sizce şirketten ne istiyim??????bunlar bize acımıor.bende acımıcam fiat konusunda.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Baslikla alakasiz, oyle cok onemli bir firma olsa zaten sana domaini kaptirmazdi.

egzanturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saygım vargörüşüne ama emin ol kardeşim nemli bi firma.tüm gün bunu araştırıf fiat biçmeye çalıştım.kaptırma olayıda şoylekine.yasaları ii bilirseniz ancak alabilrsinşiz bole bişii.şansımız ve yasalar yaver gitti dielim.

egzanturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlk satırdaki yazınızda türkçeyi kelimesini kullanırken T büyük yazılmalıdır canım kardeşim.Türkçeyide T sinide boyunuda katlettik:D:D:DBen en azından sadece Türkçeyi katlettim sen üç şey katletmişsin...işin şakası haklısın kardeşim bundan sonra elimden geldiği kadarıyla dikkat edeceğim.bu hoş uyarın için teşekkür ederim.

egzanturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
''İlk önce şu türkçeyi düzgün kullanırmısın kardeşim.
Türkçeyi katletmiyelim lütfen.'' deki t harfi kardeşim.tabiki elimden geldiği kadar düzgün kullanmaya çalışacağım.

Z

Zion

Misafir
@egzanturk

istediğin kadar iddialı ol, istediğin kadar eğlen-coş; bu yazdıklarından nette yeni olduğun anlamını çıkarıyorum ben. tıpkı yürümeyi ilk kez öğrenen çocuklar gibi sağa sola çarpıp duruyorsun. eminim önemli bir kayaya denk gelip asıl önemli olanın koşmak-zıplamak değil, dengeli yürümek olduğunu kavrayacaksın.

çok önemli bir domain kapmış olabilirsin; çok büyük işler yapacak da olabilirsin. bu ne beni, ne de forumdaki diğer insanları bağlar. ama gelip de "biz süperiz, felaket iş yapacağız, egzanturk çok farklı hede hödö" yazarsan yaptıklarınla değil, yazdıklarınla aklımızda kalırsın. bu da pek iyi bir referans olmaz senin için.

yaşın genç olabilir, okulda Türkçe dersine beden hocan girmiş olabilir. ama lütfen bunu bize çok fazla belli etme.

tanımadığın kişilere hemen "kardeşim" diye hitap etme. bazıları bu kelimeye "tilt" oluyor olabilir. (zira ben oluyorum, bu sırnaşıklık nereden geliyor diye sorgulamak istiyorum, msn'e eklediğim birisi "selam kardeş" diyorsa engelliyorum mesela)

bunları niye yazdım?
dediğim gibi; yeni misin değil misin bilmemekle beraber yenisin izlenimi uyandırıyorsun bende. henüz yeni yürümeye başlayan birisi etrafında bir büyüğü yoksa çok fazla duvara çarpacaktır. ben fazla duvara çarpmaman için samimi olarak fikirlerimi söyledim. uyup uymamak sana kalmış.

egzanturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle belirtmeliyimki bu yazdıklarımla eğlenip coşmakta değilim.Ayrıca eğlenip coşma ile nette yeni olmanın birbirleri ile alakalı konular olmadıklarını hissetmekteyim.Bunu şöyle düşünebilirsiniz;İnsanlar herhangi bir ortama girdiklerinde sosyal etkinlik ve kültür düzeyleri boyutunda rahat ve sevecen davranabilirler.Ayrıca belirtmeliyimki ; koşan zıplayan veya düz yolda yürüyen tabirleri benim sosyal ve özel hayat kavramlarımı ilgilendirmektedir.Ayrıca genel olarak forumlar bilgi ve deneyim paylaşımlarına yönelik olduğu için satın almış olduğum domainlerim vs ile ilgili diğer forum kullanıcılarının bilgi paylaşımlarını almak en doğal hakkım olarak düşünüyorum.Şunuda belirtmeliyimki benim konuştuğum kişilere veya tanıdıklarıma hitap şekillerim benim sorumluluğumdadır.Hitap şeklim bana özgüdür.İnsanlar birbirlerinin hitap şekillerini,bilgi paylaşımlarını beğenmek zorunda değildir.Bunun için forumlarda Kategoriler ve alt kategoriler oluşturulur.İstenilen başlık vs okunur ve beğenilmediği takdirde başka bir başlığa veya konuya geçilir.Evet son olarak etrafımda büyük olup olmadığından bahsetmişsiniz.Etrafımda dengemi sağlamaya yeterli olacak şekilde büyüğün ve kendi omurilik soğanımın olduğu kanaatindeyim.
Ama şunu belirtmeliyimki Türkçe derslerime gerçekten Beden Eğitimi Hocalarım giriyordu.İlkokulda Beden Eğitimi derslerine Sınıf Öğretmenleri girer.Bunun sebebi çocuklarla sürekli etkileşim halinde olmak istemeleridir.
Ortaokul yıllarımda Beden Eğitimi Öğretmenim Aynı zamanda Türkçe derslerime giriyordu.Çift Üniversite mezunuydu.İlk fakat Liseye geçince birde baktımki Hocam gerçek kadrosu olan Lise düzeyindeki Türkçe derslerine girmeye başladı.Lisem ile ortaokulum yanyana bulunuyordu.Eğitim hayatımda çok şanslıydım keşke yeniden Türkçe Derslerime Beden Eğitimi Öğretmenim girse.O Yıllara Dönebilsem.
Ayrıca belirtmiş ve bana vermeye çalışmış olduğun öğütler için teşekkür ederim ama çevremde bana öğüt verecek abilerim var.Saygılarımla
Yeni İmzam:Yaptıklarım Yazdıklarımın Gölgesi.Bu gölgenin altına girip güneşten korunmak benim sorunum değil,Güneşin altındakilerin sorunudur.

egzanturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sormadan yapamayacağım.Sizinde açtığınız konularınsonuna gülücük ekleniyormu???????sanırım sistemde bir hata var.Bu konunun sonuna gülücük koymadan gayet ciddice bir mesaj olarak yazmıştım ama gülücük eklenmiş:D

Z

Zion

Misafir
Hayır; eklenmiyor. Hatalı noktalama işaretlerinden kaynaklanıyor olabilir.

egzanturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anlatamadım sanırım.Daha çok ayrıntıyaya girerek yeniden açıklayayım.:DBen bugün bu mesajında içinde yer aldığı konuyu özgürce ve kurallara bağlı kalarak açtım.Başlık olarak ''Türkün gücü dağları deldi'' yazdıktan sonra iki nokta ve ardından shift+9 tuş kombinasyonunu kullanmadım.nasıl oluyorda buraya kendi kendine gülücük gelebiliyor onu soruyorum.Umarım Anlatabilmişimdir ve sizde anlarsınız:DYönetimden ricam gülücüğün sondan silinmesidir.Tabiki kurallara uyarak özgürce paylaşım yapılabilen bir ortamda bulunuyorsak...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Traji komik olduğu için bir moderator koydu belki de. (Ben değil). Ben ne yapıldığını Türk'ün nereyi deldiğini açıkçası anlayamadım. Benim anladığım senin şu anda upuzun sıradan bir domainin var.

www.instantdomainsearch.com a girip 3 kelimeyi yanyana koyup bunun gibi 50 tane domaini 1-2 saat uğraşarak buraya yazarım. Düşmeden bir yerden almışsın, nasıl aldığın da meslek sırrıymış, ee bu ne konusu şimdi afedersin ama neyin görüş alışverişi veya özgür paylaşımı? Bu paylaşımına beklediğin cevaplar nedir? "eline eteğine sağlık" "way anam nasıl delmişsin öyle meslek sırrı wuff" filan mıdır uygun beklediğin cevaplar.

Sonra insanlar sana dışarıdan nasıl göründüğünü ve onlara olan hitabını söyleyince, forumda isteyen yazar, isteyen okur, herkes istediğini yapar klişesini dökmene de gerek yok. Her isteyen her istediğini yazamaz, eğer sorduğun buysa. Daha 1 ayını doldurmadığın için bunu söyleyebiliriz sana, ki sonradan yanlış bir düşünceye kapılma.

fatal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Banner GIF Animatör ? :)) Çok amatör bir banner tasarım programı.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu bahsettigin domainin asıl kendi siteleri selteco.com
sana domain parasını bile vermezler bence.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Anlatamadım sanırım.Daha çok ayrıntıyaya girerek yeniden açıklayayım.:DBen bugün bu mesajında içinde yer aldığı konuyu özgürce ve kurallara bağlı kalarak açtım.Başlık olarak ''Türkün gücü dağları deldi'' yazdıktan sonra iki nokta ve ardından shift+9 tuş kombinasyonunu kullanmadım.nasıl oluyorda buraya kendi kendine gülücük gelebiliyor onu soruyorum.Umarım Anlatabilmişimdir ve sizde anlarsınız:DYönetimden ricam gülücüğün sondan silinmesidir.Tabiki kurallara uyarak özgürce paylaşım yapılabilen bir ortamda bulunuyorsak...

Açmış olduğun konu başlığı bu kadar kısa değildi. Türkün gücü, mutlaka okuyun vs vs gibi ekleride vardi ve en sonunda gülücükde vardı. Açmış olduğun konunun "mutlaka okunması gereken" bir tarafının olmadığını düşünerek başlığını ben kısalttım.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
tamam okadar yüklenmeyin egzanturk bi önemi varsa bildiğin bişey söyle yoksa konuyu kapatalım

egzanturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başlığın sonundaki gülücüğün silinerek konunun kapatılmasını talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.