mavidusler' Alıntı:
Bir çifte standarttan söz edebilmek için son olayın muhataplarından burada haklı görülen tarafın; daha önce şu an haksız görülen tarafla aynı hareketi sonucu banlanmamış olması gerekir. Oysa ne benim, ne de MoD'un bu forumda bugüne kadar hiç bir kullanıcıya hakaret içeren bir mesajı olmamıştır. Eğer başkaları için bir çifte standart yapılmışsa o konu bu topic altında eleştirilemez. Öyle olduğunu iddia edenler delilleriyle birlikte başka bir topic açabilirler.
Burada bir hilenin haklılığı savunulmadı. Hile yok denilmedi. Sadece şu savunuldu:
"Turkyurdu.Org'da kesinlikle dialer yoktur." Bu topicin altına yalnızca aksini ispatlayabilen yazmaya devam etsin. Yoksa boş bir geyikten öteye geçemeyecektir.
Eğer insanlara hakaret etmek google'da hile yapmaktan daha erdemli bir davranışsa yukarıda European'ın saydıklarını üstlenebilirsiniz.
Fake sayfalar dediklerinizin hepsi European zihniyetindeki insanların hazırladıkları sitelerin peşinde koşturan (Bkz: p*rno) çağımız gençliğinin ürünüdür.
Turkyurdu eski sahibi ile aramızda iki dost ilişkisinin dışında hiç bir ilişki yoktur, hiç bir ticari gelirim de yoktur. Zaten kaldı ki domain artık satılmıştır.
forumdan uzaklaştırma olayına başka çözümler aranmalı. lakin ben çifte standart yapıldığını ya da moderatörlere göre değiştiğini düşünüyorum.. burada 2 gün önce 'şerefsiz köpekler' vs. vs. gibi çok ağır kelimelerin geçtiğini okuduk, cevaben de yazdık moderatörler uyuyor mu ? müdahil olsalar buralara gelinmezdi diye ! yazdık. 5 tane moderatör online idi ve kimse müdahele etmemişti... genelde de edilmediğini söylemek mümkün...
Buda benim yazım!!!
ilk paragraf dışında benim yazdıklarımla alakalı hiçbir şey yazmamışsınız. + ben sizin yazdıklarınızla ilgili hiçbirşey yazmamışım! Ya da benim yazdığımı anlamamışsınız. Hep yazıyorum altında başka birşey aramayalım ya da hemen savunmaya geçmeyelim.
Bir çifte standarttan söz edebilmek için son olayın muhataplarından burada haklı görülen tarafın; daha önce şu an haksız görülen tarafla aynı hareketi sonucu banlanmamış olması gerekmez !!
daha önce yazılan aynı kelimelerin hatta dozu çok daha yüksek olan kelimelere ve yazılara karşı bir uyarı ve ban olayı yaşanmamış olması yeterlidir !!
herhangi bir kullanıcıya hakaret içeren bir mesajınız olsaydı zaten kurallar gereği burada olmamanız gerekirdi!!
Alakalı her konunun ilgili yazı altında yeri vardır !!
benim son olarak diyeceklerim bunlar.. lütfen cevap yazmadan önce yazılanları iyi okuyun !
ben banlanmasına birşey demedim hatta her hakarette kim olursa olsun banlansın diye yazan da bendim.. ama ... amasını yukarıda yazdım zaten..