İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Twitter hesabım çalındı

imrt

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Eylül 2014
Mesajlar
32
Reaction score
0
hem hukuki hem de twitter üzerinden mücadele etmek istiyorum nasıl yapıcam

twitterı devre dışı bırakmış twitter tanımıyor kullanıcı adımı yardım edin
 

KWBilisim

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ekim 2014
Mesajlar
44
Reaction score
0
Twitter üzerinden hesabınız kaldırılmış olabilir takipçi hileleri vs. işler yüzünden.bunun haricinde e-postanız ile kurtarılabilir eğer tam şekilde çalınmış ise buna bir çare bulunamaz kardeşim.
 

Assas

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Aralık 2014
Mesajlar
14
Reaction score
0
endonezyalı biri benim hesabı çaldı temmuz 4 ü falan dı hesap 30 k idi yani 30.000 takipçi neys ekısaca tiwtter a dünya mail attıım sonuçmu hüsran kardeşim yani biraz zor derim bizim hesabı kullandı etti öyle etti böyle etti sonuçta oda bıkmış 25.000 takipçi bir sürü endonezya dilinde tweet atmış oda eylülde bırakmış.:)

neys eksıaca twitter ilgilenmiyor ben demiş.olayım yani senin mailine gelen o onay hikayesi var ordan bende 50 kere yazdım inan 1 kere geri cevap gelmedi....

ha şu var işte hesap şu ünlülerin onaylı hesabı olsa hemen geri gelir ama işte düz vatandaş olunca ha türk ha amerikalı bence ilgilenmiyorlar bile gözüken.o.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst